طرز تهیه سالاد سزار با روغن زیتون

سالاد سزار یکی از پرطرفدارترین انواع سالاد است که امروزه نام آن در منوی همۀ کافه‌ها و رستوران‌ها به چشم می‌خورد؛ اما چرا؟ دلیل این محبوبیت چیست؟ علت، قطعاً ترکیبات خوشمزه و مقوی آن است که سرشار از پروتئین و فیبر هستند و نه‌تنها افراد عادی، بلکه ورزشکاران و کسانی که رژیم غذایی دارند نیز می‌توانند آن را مصرف کنند. همچنین، این سالاد انواع مختلفی دارد و می‌توانید آن را با ترکیبات گوناگونی مانند مرغ یا میگو، در مدت‌زمانی کم آماده کنید که همین مسئله باعث می‌شود موردپسند طیف وسیعی از آدم‌ها قرار بگیرد. با ورژن همراه باشید تا در ادامه به طرز تهیه این سالاد خوشمزه و رستورانی، بپردازیم.

روغن زیتون فرابکر

سالاد سزار چیست؟

سالاد سزار که در جهان با نام Caesar salad شناخته می‌شود، یکی از انواع سالاد است که برای تهیۀ آن علاوه‌بر سبزیجاتی مثل کاهو، از گوشت و نان و زیتون و… نیز استفاده می‌شود و این ترکیبات در کنار هم، طعم خوشایند و لذیذی به آن می‌دهند. یکی از مزایای سزار این است که می‌توانید ترکیبات آن را مطابق ذائقه کمی تغییر دهید و برای مثال به‌جای گوشت مرغ از میگو استفاده کنید یا آن را به شکل رژیمی با روغن زیتون آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار رژیمی با روغن زیتون

مواد لازم برای تهیۀ این سالاد مقوی و خوشمزه، عبارت است از:

مواد اولیه مقدار لازم
کاهوی خردشده 4 پیمانه
پیاز خردشده 1 چهارم پیمانه
پنیر پارمزان (رنده‌شده) 2 قاشق غذاخوری
سینۀ مرغ گریل‌شده 1 عدد
نان باگت فرانسوی 1 عدد
پودر سیر به‌مقدار دلخواه
ماست یونانی (فاقد چربی) 3 قاشق غذاخوری
خردل دیژون 1 قاشق غذاخوری
سس ووستر 1 قاشق چای‌خوری
آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به‌مقدار دلخواه
پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون (به‌جای روغن مایع مخلوط) 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه

طرز تهیه سالاد سزار رژیمی با روغن زیتون

پس‌از فراهم‌کردن مواد اولیه و روشن‌کردن و گرم‌کردن فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد، برای تهیۀ سالاد از مراحل زیر پیروی کنید:

مرحلۀ اول: آماده‌کردن نان

بهتر است تهیۀ سالاد را با آماده‌کردن نان شروع کنید. برای این کار، نان باگت را به قطعات مربعی کوچک 2-3 سانتی خرد کنید و روی سینی فر قرار بدهید. بعد از مرتب‌کردن و پهن‌کردنشان، روی قطعات نان روغن زیتون فرابکر، پودر سیر و نمک بپاشید و آن‌ها را با دست مخلوط کنید تا مواد به خورد نان بروند. پس‌از اینکه مواد اضافه‌شده به‌طور یک‌دست روی نان‌ها پخش شد، رویشان فویل بکشید و در فر قرار بدهید تا به‌خوبی تست شوند و رنگ طلایی به خود بگیرند.

مرحلۀ دوم: آماده‌کردن سس سالاد

حال که نان‌ها در حال آمده‌شدن هستند، می‌توانید آماده‌کردن سس را شروع کنید. برای این کار ابتدا یک کاسۀ بزرگ فراهم کنید و ماست یونانی را داخل آن بریزید. سپس، 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب لیمو ترش، سیر له‌شده، سس ووستر، خردل دیژون و پنیر پارمزان رنده‌شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک‌دست شود. در این مرحله، می‌توانید سس مایونز کم‌چرب نیز اضافه کنید که کاملاً سلیقه‌ای است.

آشپزی با روغن زیتون فرابکر

مرحلۀ سوم: آماده‌کردن مرغ و تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

بعد از اینکه خیالتان از نان و سس راحت شد، وقت آماده‌کردن مرغ است. برای این کار 1 عدد سینۀ مرغ را آرام و بدون عجله، به شکل طولی نصف کنید. حالا 2 ورق سینۀ مرغ دارید که باید آن را در یک کاسه قرار بدهید و با روغن زیتون، پیاز، سیر، نمک و فلفل مزه‌دار کنید. درصورت تمایل می‌توانید در این مرحله از پودر اورگانو نیز به‌مقدار دلخواه، استفاده کنید. وقتی مواد را اضافه کردید، گوشت را به‌خوبی هم بزنید تا روغن و ادویه‌ها به آن نفوذ کنند. نکتۀ لازم‌به‌ذکر این است که برای بهتر مزه‌دارشدن مرغ، می‌توانید آن را 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از اینکه مواد به خورد گوشت رفت، تابه را روی شعله قرار بدهید تا گرم شود. پس‌از آن، کف تابه را به کمک روغن زیتون کمی چرب کنید و تکه‌های مرغ را روی آن قرار بدهید و هر چند دقیقه 1 بار آن‌ها را برگردانید تا هر 2 طرف تکه‌های مرغ به‌خوبی سرخ شود. بعد از اینکه سرخ و مغزپخت شدند، می‌توانید آن‌ها را در اندازۀ دلخواه به شکل عمودی یا مربعی خرد کنید و بگذارید که خنک شوند.

نکته: برای تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری می‌توانید در این مرحله به‌جای سینۀ مرغ، فیلۀ مرغ را به روش مرسوم، سوخاری و تکه‌تکه کنید و به سالاد بیفزایید.

مرحلۀ چهارم: آماده‌کردن سبزیجات سالاد

تا اینجا، 60 درصد کار را انجام دادید و وقت آن رسیده است که سبزیجات را آماده کنید. برای این کار ابتدا کاهو را به‌خوبی بشویید و در آبکش یا صافی قرار بدهید تا آب آن برود. بعد از خشک‌شدن کاهو، آن را برش‌های 3 سانتی و نسبتاً درشت بزنید و در ظرفی که برای سالاد در نظر دارید، بریزید. در این مرحله می‌توانید براساس میل‌تان از زیتون بدون هسته و حلقه‌شده یا آووکادو نیز استفاده کنید که معمولاً استفاده از زیتون سبز و سیاه، مرسوم‌تر است.

مرحلۀ پنجم: مخلوط‌کردن مواد سالاد

حال که همۀ مراحل فوق را طی کردید، وقت آخرین مرحله و نهایی‌کردن سالاد سزار محبوبتان است! همۀ موادی که تابه‌حال آماده کردید را کنار دستتان و ظرف سالاد را جلوی خودتان بگذارید. نان تست‌های مزه‌دارشده را روی کاهو بریزید، مرغ گریل‌شده و سس سالاد را نیز اضافه کنید و مواد را خیلی آرام مخلوط کنید تا مرغ‌ها له نشوند. در این مرحله، مقدار سسی که اضافه می‌کنید، بسیار مهم است. حواستان را جمع کنید که مقدار سس نه آن‌قدر کم باشد که مزه‌اش در سالاد حس نشود، نه آن‌قدر زیاد باشد که طعم سالاد را به هم بزند و نان‌ها را نم‌دار کند. برای جلوگیری از این ریسک، می‌توانید سس را کنار سالاد نیز بگذارید یا سایر مواد را به‌آرامی مخلوط کنید و در آخر سس را روی آن‌ها بریزید.

روغن زیتون ورژن

سخن پایانی

سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین سالادها در دنیاست که طرز تهیۀ ساده‌ای دارد و به علت اینکه می‌توان در آن از ترکیبات و مواد مختلف و متنوعی استفاده کرد، این پتانسیل را دارد که هر کسی مطابق با سلیقه و شرایط خود آن را آماده کند. برای مثال نوع رژیمی آن با روغن زیتون یکی از پرطرفدارترین‌ها و خوشمزه‌ترین‌هاست. شما می‌توانید برای خرید بهترین روغن زیتون فرابکر و روغن‌های سالم و متنوع دیگر به سایت ورژن مراجعه کنید.

 

توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.