اسنک عدس

موارد اولیه

  • عدس پخته ۱۵۰ گرم
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • پنیر موزارلای رنده شده ۱۵۰ گرم
  • عصاره مرغ یک عدد
  • آب لیموترش یک قاشق سوپخوری
  • پودر آویشن یک قاشق چایخوری
  • کره ۲۵ گرم
  • نمک، فلفل و نان تست به میزان لازم

دستور پخت

  1. عدس را با استفاده از گوشتکوب کاملا می‌کوبیم، سپس در ظرفی با خامه، پنیر، آب لیموترش، آویشن، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم تا به صورت کرمی یک‌دست در آید. عصاره مرغ را به صورت پودر در آورده و به مواد می‌افزاییم.
  2. روی یک نان از مخلوط عدس ریخته و نان تست بعدی را به کره آغشته کرده و روی مواد می‌گذاریم. اسنک‌ها را درون دستگاه ساندویچ‌ساز به مدت پنج دقیقه قرار می‌دهیم تا نان‌ها طلایی شوند. این اردور بسیار راحت و سریع آماده می‌شود.

منبع:ashpaziema.com

9 نظر برای اسنک عدس

  1. خیلی عالی بود ممنون

    پاسخ
    1. عالی

      پاسخ
  2. عالی

    پاسخ
  3. ممنون

    پاسخ
  4. دوستت دارم همه غذاهات یه جوری هست که موادش توی هر خونه ای پیدا میشه

    پاسخ
    1. موادش بله پیدا می شه، اما ساندویچ سازش نه…..ما که نداریم :-D

      پاسخ
  5. عالی

    پاسخ
  6. عالی

    پاسخ
  7. خییییییلی عالیییییی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.