فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر با برنج و نخود فرنگی

موارد اولیه

  • فلفل دلمه‌ای: 4 عدد در رنگ‌های مختلف
  • برنج قهوه‌ای: یک دوم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
  • نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
  • آب گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
  • گشنیز خرد شده
  • آجیل خرد شده برای تزیین
  • نمک و فلفل برای تزیین
  • روغن مایع: یک قاشق سوپ‌خوری

دستور پخت

  1. سر فلفل‌های دلمه‌ای را با چاقوبرش داده و تخم‌های آن‌ها را خارج کنید و کنار بگذارید.
  2. درون قابلمه‌ای برنج قهوه‌ای را با نصف قاشق سوپ‌خوری روغن همراه با آب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
  3. در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
  4. درون فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن‌ها ر به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.

منبع:www.ashpazonline.com

8 نظر برای فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر با برنج و نخود فرنگی

  1. خیلی عالی بود خدا خیرتون بده

    پاسخ
    1. نوش جان

      پاسخ
  2. نمیشه از برنج معمولی استفاده کرد؟

    پاسخ
    1. سلام. بله میشه

      پاسخ
  3. برنج قهوه ای چیه

    پاسخ
  4. گلم یه توضیحی راجع به بحار پزش به من بده ممنون

    پاسخ
  5. ممنون از سایت فوق العادتون.

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. امیدوارم استفاده خوبی بکنید.

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.