کوفته کباب مخصوص
موارد اولیه
- گوشت گوسفندي چرخ شده - 500 گرم
- مغز نان فرانسوي، پودر شده - دو برش
- گشنيز ساطوري شده - دو قاشق غذاخوري
- سير ساطوري شده - پنج حبه
- پياز، ريز خرد شده - يك عدد
- آبليمو ترش - نصف عدد
- پودر زيره - يك قاشق چايخوري
- پودر فلفل قرمز - يك قاشق چايخوري
- زردچوبه و دارچين - هر كدام نصف قاشق چايخوري
- ربگوجهفرنگي - يك قاشق غذاخوري
- تخممرغ زده شده - يك عدد (اختياري)
- فلفل سبز و قرمز حلقه شده - براي تزئين
دستور پخت
- تمام مواد ذكر شده را درون كاسهاي ريخته و خوب ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند. اگر مواد چسبندگي لازم را نداشت يك عدد تخممرغ را به آن بيفزاييد و باز هم ورز دهيد. مغز نان بيشتر هم، چسبندگي كوفته را افزايش ميدهد.دستان خود را مرطوب كرده و موادآماده شده را به هشت قسمت تقسيم و هر قسمت را به شكل كوفته گرد كنيد.
- يك تابه نچسب كه جنس ضخيمي داشته باشد را روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود ،كوفتهها را در آن بچينيد تا با حرارت كم پخته و سرخ شوند. در طول مدت پخت يك يا دوبار كوفتهها را برگردانيد تا همه جاي آنها سرخ شود. اين كوفته كبابها را با نان و سالاد سرو كنيد و روي آن فلفل حلقه شده بپاشيد.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
دیدگاهتان را بنویسید