کله جوش (سمنانی)
موارد اولیه
- بامجان قلمی 5.
- کشک نیم کیلو
- پیاز1عدد.
- رب گوجه فرنگی1قاشق.
- نعنای خشک1قاشق.
- آب نصف لیوان.
- روغن جامد به میزان لازم.
- نان خشک تافتون یا سنگک به میزان لازم.
- نمک نصف قاشق چایخوری.
- زرچوبه نصف قاشق چایخوری.
دستور پخت
- بادمجان با پوست نگینی خورد کرده.نمک به آن اضافه کرده.روغن اضافه کرده و در قابلمه ریخته در قابلمه گذاشته تا به آرامی بپزد.
- در قابلمه دیگر پیاز ریخته و سرخ کرده نعنا و رب و زرچوبه اضافه کرده و بعد کشگ و آب اضافه کرده وقتی جوش آمد زیر آن را خاموش کرده.
- داخل کاسه نان خشک را ریخته و مواد کشک روی آن ریخته و بعد بامجان روی آن ریخته و با سبزی خوردن سرو کرده.
با تشکر از خانم زهرا پیربازاری که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
salam
saite besiar ali darid bar avale vared shodam va koli keif kardam chon hamishe harfam chi bepazam bod moafagh bashid
ya ali
سایت بسیار خوبیست
عالی بود دوباره از این غذاها ارسال کن.
من این غذارو بسبک امروزی درست کردم که واسه مهمون هم عالی میشه ولی عکسشو چجوری بفرستم؟
سلام. ممنون میشیم از طریق صفحه ارسال غذا اقدام کنید.
بالای سایت روی لینک ارسال غذا کلیک کنید.
slm.ba tashakor az shoma.mishe ghazahaee k kalsiom ziyadi daran bgid
واقعا ممنونم عالیه
عالیه
سلام.
اولا اگه کشک رو با رب گوجه فرنگی مخلوط کنیم، بد مزه نمیشه؟
ثانیا فکر می کنم یه دونه پیاز برای این غذا کم باشه
ثالثا طبق اون دستوری که من از مادربزرگم شنیدم، این غذا خیلی نباید بادمجون داشته باشه. فقط یه دونه بادمجون برای این مواد بهمون گفتن
سلام دستور غذا خوبه از ایده های دیگه هم بزارین بخصوص غذا های سنتی که کمتر ازشون اطلاع داریم
این غذا عالیه…منو برد به 15 سال پیش ک مادربزرگم که سمنانی بود درست میکرد…مزه فوق العاده ای داره…حتما امتحان کنید.