کته استامبولی

موارد اولیه

  • برنج دو پیمانه
  • گوجه فرنگی سه عدد بزرگ
  • سیب ‌زمینی یک عدد بزرگ
  • پیازداغ یک قاشق غذاخوری
  • کره 30 گرم
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا گوجه فرنگی‌ ها را پوست کنده و خرد می ‌کنیم و با پیاز داغ و روغن یا کره درون قابلمه ریخته و نمک و زردچوبه و یک لیوان آب را به آن اضافه می کنیم.
  2. این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه می ‌گذاریم تا گوجه‌ فرنگی ها پخته شود.
  3. سپس سیب ‌زمینی را پوست کنده و خرد کرده و به مواد اضافه می ‌کنیم و بعد برنج را که خوب شستیم به همراه یک لیوان دیگر آب به آن‌ ها اضافه می ‌کنیم.
  4. ابتدا حرارت را زیاد کرده تا به‌ جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می ‌کنیم تا برنج بپزد.
  5. اگر مقدار آب آن کم بود، خیلی کم آب اضافه می‌ کنیم. دقت کنید در ریختن آب خست به‌ خرج دهید تا کته شما شل نشود.
  6. وقتی آب برنج خشک شد حرارت را کم می ‌کنیم تا کته به مدت چهل دقیقه دم بکشد

89 نظر برای کته استامبولی

  1. khobbbbbbbbb!

    پاسخ
  2. من کته استانبولی دوست دارم

    پاسخ
  3. عالی

    پاسخ
  4. غذایی که پلو نباشه ندارین

    پاسخ
    1. چرا نداریم؟
      این همه بخش مثل ماکارونی و پاستا- پیتزا و ساندیچ- خوراک- سوپ و آش و آبگوشت- کباب- کوکو و شامی

      پاسخ
  5. ممنون. از دردسر اینکه شام یا ناهار چی درست کنیم نجاتمون دادین

    پاسخ
    1. متشکر. خوشحالیم که تونستیم به شما کمکی کرده باشیم.
      هدف ما اینه که روز به روز بتونیم پاسخ هایی دقیقتر به جواب سوال مهم “چی بپزم” بدیم :)

      پاسخ
      1. عالییییییییییییییییییییه غذاها واقعا مرسی

        پاسخ
  6. 2rost kardam az in behtar nemishe aliiiiiiiiiii bud ounam ba salade shirazi daste goletun nadarde

    پاسخ
    1. عالبه. ممنون از آموزشتون. فقط نمیدونم چرا هر دفعه درست میکنم با اینکه شعله گاز رو خیلی کم میکنم باز ته برنج سیاه میشه؟؟؟

      پاسخ
      1. سلام. حتما از شعله‌پخش کن استفاده کنید.

        پاسخ
  7. yek sayt ba name chi bokhoram rahandazi konin mordim az goshnegi

    پاسخ
  8. واقعا سایتتون بی نظیره…مرسی

    پاسخ
  9. بابا این که همون برنج سیو خاکیه اینقد بزرگش کردین

    پاسخ
    1. یه ذره ام قدرشناس باشیم بد نیست :|

      پاسخ
  10. یه غذای ارزان بگین بابا

    پاسخ
    1. ازاین ارزونتر

      پاسخ
  11. خیلی دوستتون دارم

    پاسخ
  12. عالی بود کلی استفاده کردم

    پاسخ
  13. حتما درست می کنم.خیلی خیلی سایتتون خوبه.

    پاسخ
  14. سلام

    این غذا رو با رب گوجه هم می شه درست کرد؟

    پاسخ
    1. حتما بله!

      پاسخ
  15. من اسم این غذا رو گذاشتم دمی گوجه خیلی خوشمزست

    پاسخ
  16. بچه ها تو خابگاه این غذا رو درست میکردن. اونجا واقعا همچین غذایی می چسبید. خیلی بهتر از غذای سلف بود.

    پاسخ
  17. من اول پیاز داغ کردم بعد سیب زمینی ریختم و بعد از نمک و فلفل سس گوجه رو اضافه کردم به نظر شما فرقی داره ؟

    پاسخ
    1. اگه خ شمزه بشه یعنی فرق نداره

      پاسخ
    2. گذاشتم بپزه.
      فرقی استامبولی پلو با کته استامبولی چیه؟

      پاسخ
  18. جالب بود مرسی

    پاسخ
  19. مامانم استانبولی درست میکنه ما به این غذا میگیم اوشین. خیلیم غذای سبک و راحتیه مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی.

    پاسخ
  20. فقط اگه میشه غذاهای جدیدو اسانو به ما یاد بدین لطفا

    پاسخ
  21. اگه توش گشنیزم بریزین خیلی خوب میشه

    پاسخ
  22. وای کته گوجه اینجوری خوشمزه تره گوجه فراوان با کمی ترخون نمک فلفل پاز داغ وسیب زمینی** با سالاد شیرازی حرف نداره توی ظرف مسی رو اتیش به به

    پاسخ
  23. باید بپزم ببینم چه طوریه البته به هیچ وجه حوصله غذا درست کردنو ندارم

    پاسخ
  24. امروز درست کردم،خییلی خوشمزه شد

    پاسخ
  25. به به واقعا دستتون درد نکنه

    پاسخ
  26. salam va besyar mamnoon az in site ali
    soalam ine ke in meghdar mavad baraye chand nafar hast?
    mamnoon misham

    پاسخ
    1. سلام. سه الی چهار نفر

      پاسخ
  27. دمتون گرم.بنده همسری دارم که هر روز سر ساعت 6 بعداز ظهر می پرسه شام چیه ؟؟؟ الانم خودش این سایت رو پیدا کرد ولی خدایی دستتون درد نکنه کار منو راحت کردین،،،هردومون جنوبی هستیم استنبولی رو خیلی دوست داریم البته با گوشت چرخ کرده هم محشر میشه..

    پاسخ
    1. سلام. خوشحالیم که خوشحالتون کردیم.

      پاسخ
  28. سلام. عاااااااااااااااااااااالی بود. سایتتون عااالیه. واقعا مونده بودم چی درست کنم.
    پیشنهاداتون عالیه. نمی دونین چقد دعای خیرتون کردم. ایششششششششالا هر چی دوس دارین گیرتون بیاد. بووووووووووووووووسسس

    پاسخ
  29. سایت مورد علاقه من سایت شماست

    پاسخ
    1. متشکرم از شما. امیدواریم بتونیم خدمتی بکنیم.

      پاسخ
  30. عجب سایت باهالی دارین ایول

    پاسخ
  31. سلام_استانبولی من اززیرمی سوزه ازروخام می مونه چی کارکنم؟؟؟چرا؟؟؟؟

    پاسخ
    1. از شعله پخش کن استفاده کنیید تا نسوزه و آروم آروم همه جاش بپزه

      پاسخ
  32. salam merci az in sayte khobeton

    پاسخ
  33. سلام خسته نباشی من استانبولی روباگوجه ی میکس شده میبزم امااززیرمیسوزه ازروخام می مونه چرا؟؟؟؟ته دیگ به این قشنگی نتونستم درست کنم لطفاراهنمایی کنید

    پاسخ
    1. در کامنت قبلی توضیح دادم. تست کنید.

      پاسخ
  34. چرا استانبولى.من.شفته.مىشه

    پاسخ
  35. سلام من امشب درستش کردم،واقعا عالی میشه،البته من توش مرغ ریز خرد کرده ریختم،پیشنهاد میدم امتحانش کنین،در ضمن از سایتتون بینهایت سپاسگذارم.

    پاسخ
  36. خوبه ممنون اما سیب زمینی ها باید خام باشه؟به هر حال mer30

    پاسخ
    1. بله. چون کوچک هستند میپزند.

      پاسخ
  37. خوب شد اما چرا توش لوبیا یا گوشت نداشت

    پاسخ
    1. اصل استامبولی پلو یا (اسلامبولی پلو) همینه. اگر لوبیا اضافه شه میشه لوبیا پلو و یه غذای دیگه ست. گوشت هم سلیقه ایه و فکر نمیکنم جزو دستور اصلی غذا باشه.

      پاسخ
  38. خیلی خوشم اومد حتما می پزم و نظر خودمو مخصوصا شوهرم که برام خیلی مهمه رو می نویسم

    پاسخ
  39. سلام من با این روش گذاشتم بپزه
    اولین بارمه که دارم این غذا رو خودم میپزم
    ایشالله که خوب در میاد
    بد جور گشنمه
    ممنونم

    پاسخ
  40. من الان بار گذاشتم واسه ناهار البته باقالیم ریختم توش امیدوارم خوب دربیاد ممنون بخاطر سایته خوبتون که مارواز سردرگمی نجات داده

    پاسخ
  41. درستش کردم ممنون سایتتون فوق العاده است

    پاسخ
  42. امروز می درستمش

    پاسخ
    1. عکسشم بفرست!

      پاسخ
  43. غذابا اوا

    پاسخ
  44. Vaghan alii shod man ghablan ye jor dige dorost mikardamm
    vali injori khoshmazetar shod
    mamnon

    پاسخ
  45. این کامنتو اضافه میکنم که بدونید در سال 94 هم ازتون تشکر میکنیم بابت همچین غذایی

    پاسخ
  46. ممنون از سایت خوبتون!

    پاسخ
  47. سلام مرسی از سایتتون واقعا عالیه.
    وقتی سرچ میکنیم تو توضیح این غذا نوشته غذای گوشتی. ولی گوشت توش نداره که, گیاهیه

    پاسخ
    1. ممنون از دقت شما. اشتباه از ما بود. اصلاح شد. باتشکر

      پاسخ
  48. عالیه،شوهر من با اینکه خودش یه سرآشپز ماهره ولی اینو که درست میکنم خیلی دوس داره
    البته چندتا غذای دیگه هم از سایتتون درست کردم براش و گفتم بلد بودم
    اونم هی میگه به به قبلنا رو نمیکردی …خخخخخخخ
    دستتون درد نکنه،سایتتون حیلی خوبه

    پاسخ
  49. اگه توش رب بزنیم بد میشه؟

    پاسخ
    1. نه زیاد ….. ولی نزنی خوشمزه تر میشه ها …!

      پاسخ
  50. با ادویه کاری و شوید عالی تر میشه. حتما امتحان کنید

    پاسخ
  51. خیلی جالبه.مرسی بابت سایت خوبتون

    پاسخ
  52. عالی بود

    پاسخ
  53. سلام،اگه توششیر بریزین و به جاش مقدار ابو کم کنین و مواظب باشین ته دیگش نسوزه عالی میشه،ممنون

    پاسخ
  54. ممنون از دستور پختتون

    پاسخ
  55. نانوسا خیلی باحال بود.
    کلی گشتم تا روش پخت مامانمو پیدا کنم و این جا پیدا کردم

    پاسخ
  56. دست شما درد نکنه چرا زحمت کشیدین چرا ویلا ندادین کنار دریا ندادین… واقعا وسط خونه تکونی دیگه نمی دونستم چی درست کنم

    پاسخ
  57. از شام درست کردن متنفرم

    پاسخ
  58. واقعا عالیه

    پاسخ
  59. بسیار عالی فقط

    پاسخ
  60. واقعا عالی بود ،چون آموزش غذایی بهتره که هم مفید و پرخاصیت باشه و هم آسان ، البته این غذا معمولا ته دیگ میسوزه و وسطش شل و خام میمونه که باید ابش کم و حرارت زیرش هم ملایم باشه ،

    پاسخ
  61. خدایی پرام ریخت😐 سایتتون بیش از حد خوبه…عجیبه

    پاسخ
  62. بروبابا استامبولی گوشت چرخ کرده ولپه ورب وپیاز داغ وباادویه وایناست اینکه دمی گوجست ؟؟؟؟؟

    پاسخ
  63. سایتتون واقعا عالیه من ک همیشه اینجام

    پاسخ
    1. یه بدی که داره ته دیگش میسوزه کاریش هم نمیشه کرد.یه کار دیگه هم میشه کرد کته درست کنی سس رب هم جدا درست کنی برنج اماده شد قاطی کنی
      بزنی به بدن که بشی گرگدن😂

      پاسخ
  64. هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟

    worldlanguage.ir

    پاسخ
  65. یه بدی که استانبولی داره ته دیکش میسوزه سیاه میشه

    پاسخ
  66. عالی من درست کردم خیلی خوشمزه اس😋😋😋😋

    پاسخ
  67. من لیست دادم اصلا گوشت نداشت اما نود دزصد غذاهای پیشنهادیتون با گوشت بود اما در کل عالیه ممنونم از سایت عالیتون

    پاسخ
  68. من پختم امروز و خیلی بی طعم و خام شده بود . دلیلش چیه!

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.