کته استامبولی

موارد اولیه

  • برنج دو پیمانه
  • گوجه فرنگی سه عدد بزرگ
  • سیب ‌زمینی یک عدد بزرگ
  • پیازداغ یک قاشق غذاخوری
  • کره 30 گرم
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا گوجه فرنگی‌ ها را پوست کنده و خرد می ‌کنیم و با پیاز داغ و روغن یا کره درون قابلمه ریخته و نمک و زردچوبه و یک لیوان آب را به آن اضافه می کنیم.
  2. این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه می ‌گذاریم تا گوجه‌ فرنگی ها پخته شود.
  3. سپس سیب ‌زمینی را پوست کنده و خرد کرده و به مواد اضافه می ‌کنیم و بعد برنج را که خوب شستیم به همراه یک لیوان دیگر آب به آن‌ ها اضافه می ‌کنیم.
  4. ابتدا حرارت را زیاد کرده تا به‌ جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می ‌کنیم تا برنج بپزد.
  5. اگر مقدار آب آن کم بود، خیلی کم آب اضافه می‌ کنیم. دقت کنید در ریختن آب خست به‌ خرج دهید تا کته شما شل نشود.
  6. وقتی آب برنج خشک شد حرارت را کم می ‌کنیم تا کته به مدت چهل دقیقه دم بکشد

توسط: چی بپزم؟

88 نظر برای کته استامبولی

  1. khobbbbbbbbb!

  2. من کته استانبولی دوست دارم

  3. عالی

  4. غذایی که پلو نباشه ندارین

    1. چرا نداریم؟
      این همه بخش مثل ماکارونی و پاستا- پیتزا و ساندیچ- خوراک- سوپ و آش و آبگوشت- کباب- کوکو و شامی

  5. ممنون. از دردسر اینکه شام یا ناهار چی درست کنیم نجاتمون دادین

    1. متشکر. خوشحالیم که تونستیم به شما کمکی کرده باشیم.
      هدف ما اینه که روز به روز بتونیم پاسخ هایی دقیقتر به جواب سوال مهم “چی بپزم” بدیم :)

      1. عالییییییییییییییییییییه غذاها واقعا مرسی

  6. 2rost kardam az in behtar nemishe aliiiiiiiiiii bud ounam ba salade shirazi daste goletun nadarde

    1. عالبه. ممنون از آموزشتون. فقط نمیدونم چرا هر دفعه درست میکنم با اینکه شعله گاز رو خیلی کم میکنم باز ته برنج سیاه میشه؟؟؟

      1. سلام. حتما از شعله‌پخش کن استفاده کنید.

  7. yek sayt ba name chi bokhoram rahandazi konin mordim az goshnegi

  8. واقعا سایتتون بی نظیره…مرسی

  9. بابا این که همون برنج سیو خاکیه اینقد بزرگش کردین

    1. یه ذره ام قدرشناس باشیم بد نیست :|

  10. یه غذای ارزان بگین بابا

    1. ازاین ارزونتر

  11. خیلی دوستتون دارم

  12. عالی بود کلی استفاده کردم

  13. حتما درست می کنم.خیلی خیلی سایتتون خوبه.

  14. سلام

    این غذا رو با رب گوجه هم می شه درست کرد؟

    1. حتما بله!

  15. من اسم این غذا رو گذاشتم دمی گوجه خیلی خوشمزست

  16. بچه ها تو خابگاه این غذا رو درست میکردن. اونجا واقعا همچین غذایی می چسبید. خیلی بهتر از غذای سلف بود.

  17. من اول پیاز داغ کردم بعد سیب زمینی ریختم و بعد از نمک و فلفل سس گوجه رو اضافه کردم به نظر شما فرقی داره ؟

    1. اگه خ شمزه بشه یعنی فرق نداره

    2. گذاشتم بپزه.
      فرقی استامبولی پلو با کته استامبولی چیه؟

  18. جالب بود مرسی

  19. مامانم استانبولی درست میکنه ما به این غذا میگیم اوشین. خیلیم غذای سبک و راحتیه مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی.

  20. فقط اگه میشه غذاهای جدیدو اسانو به ما یاد بدین لطفا

  21. اگه توش گشنیزم بریزین خیلی خوب میشه

  22. وای کته گوجه اینجوری خوشمزه تره گوجه فراوان با کمی ترخون نمک فلفل پاز داغ وسیب زمینی** با سالاد شیرازی حرف نداره توی ظرف مسی رو اتیش به به

  23. باید بپزم ببینم چه طوریه البته به هیچ وجه حوصله غذا درست کردنو ندارم

  24. امروز درست کردم،خییلی خوشمزه شد

  25. به به واقعا دستتون درد نکنه

  26. salam va besyar mamnoon az in site ali
    soalam ine ke in meghdar mavad baraye chand nafar hast?
    mamnoon misham

    1. سلام. سه الی چهار نفر

  27. دمتون گرم.بنده همسری دارم که هر روز سر ساعت 6 بعداز ظهر می پرسه شام چیه ؟؟؟ الانم خودش این سایت رو پیدا کرد ولی خدایی دستتون درد نکنه کار منو راحت کردین،،،هردومون جنوبی هستیم استنبولی رو خیلی دوست داریم البته با گوشت چرخ کرده هم محشر میشه..

    1. سلام. خوشحالیم که خوشحالتون کردیم.

  28. سلام. عاااااااااااااااااااااالی بود. سایتتون عااالیه. واقعا مونده بودم چی درست کنم.
    پیشنهاداتون عالیه. نمی دونین چقد دعای خیرتون کردم. ایششششششششالا هر چی دوس دارین گیرتون بیاد. بووووووووووووووووسسس

  29. سایت مورد علاقه من سایت شماست

    1. متشکرم از شما. امیدواریم بتونیم خدمتی بکنیم.

  30. عجب سایت باهالی دارین ایول

  31. سلام_استانبولی من اززیرمی سوزه ازروخام می مونه چی کارکنم؟؟؟چرا؟؟؟؟

    1. از شعله پخش کن استفاده کنیید تا نسوزه و آروم آروم همه جاش بپزه

  32. salam merci az in sayte khobeton

  33. سلام خسته نباشی من استانبولی روباگوجه ی میکس شده میبزم امااززیرمیسوزه ازروخام می مونه چرا؟؟؟؟ته دیگ به این قشنگی نتونستم درست کنم لطفاراهنمایی کنید

    1. در کامنت قبلی توضیح دادم. تست کنید.

  34. چرا استانبولى.من.شفته.مىشه

  35. سلام من امشب درستش کردم،واقعا عالی میشه،البته من توش مرغ ریز خرد کرده ریختم،پیشنهاد میدم امتحانش کنین،در ضمن از سایتتون بینهایت سپاسگذارم.

  36. خوبه ممنون اما سیب زمینی ها باید خام باشه؟به هر حال mer30

    1. بله. چون کوچک هستند میپزند.

  37. خوب شد اما چرا توش لوبیا یا گوشت نداشت

    1. اصل استامبولی پلو یا (اسلامبولی پلو) همینه. اگر لوبیا اضافه شه میشه لوبیا پلو و یه غذای دیگه ست. گوشت هم سلیقه ایه و فکر نمیکنم جزو دستور اصلی غذا باشه.

  38. خیلی خوشم اومد حتما می پزم و نظر خودمو مخصوصا شوهرم که برام خیلی مهمه رو می نویسم

  39. سلام من با این روش گذاشتم بپزه
    اولین بارمه که دارم این غذا رو خودم میپزم
    ایشالله که خوب در میاد
    بد جور گشنمه
    ممنونم

  40. من الان بار گذاشتم واسه ناهار البته باقالیم ریختم توش امیدوارم خوب دربیاد ممنون بخاطر سایته خوبتون که مارواز سردرگمی نجات داده

  41. درستش کردم ممنون سایتتون فوق العاده است

  42. امروز می درستمش

    1. عکسشم بفرست!

  43. غذابا اوا

  44. Vaghan alii shod man ghablan ye jor dige dorost mikardamm
    vali injori khoshmazetar shod
    mamnon

  45. این کامنتو اضافه میکنم که بدونید در سال 94 هم ازتون تشکر میکنیم بابت همچین غذایی

  46. ممنون از سایت خوبتون!

  47. سلام مرسی از سایتتون واقعا عالیه.
    وقتی سرچ میکنیم تو توضیح این غذا نوشته غذای گوشتی. ولی گوشت توش نداره که, گیاهیه

    1. ممنون از دقت شما. اشتباه از ما بود. اصلاح شد. باتشکر

  48. عالیه،شوهر من با اینکه خودش یه سرآشپز ماهره ولی اینو که درست میکنم خیلی دوس داره
    البته چندتا غذای دیگه هم از سایتتون درست کردم براش و گفتم بلد بودم
    اونم هی میگه به به قبلنا رو نمیکردی …خخخخخخخ
    دستتون درد نکنه،سایتتون حیلی خوبه

  49. اگه توش رب بزنیم بد میشه؟

    1. نه زیاد ….. ولی نزنی خوشمزه تر میشه ها …!

  50. با ادویه کاری و شوید عالی تر میشه. حتما امتحان کنید

  51. خیلی جالبه.مرسی بابت سایت خوبتون

  52. عالی بود

  53. سلام،اگه توششیر بریزین و به جاش مقدار ابو کم کنین و مواظب باشین ته دیگش نسوزه عالی میشه،ممنون

  54. ممنون از دستور پختتون

  55. نانوسا خیلی باحال بود.
    کلی گشتم تا روش پخت مامانمو پیدا کنم و این جا پیدا کردم

  56. دست شما درد نکنه چرا زحمت کشیدین چرا ویلا ندادین کنار دریا ندادین… واقعا وسط خونه تکونی دیگه نمی دونستم چی درست کنم

  57. از شام درست کردن متنفرم

  58. واقعا عالیه

  59. بسیار عالی فقط

  60. واقعا عالی بود ،چون آموزش غذایی بهتره که هم مفید و پرخاصیت باشه و هم آسان ، البته این غذا معمولا ته دیگ میسوزه و وسطش شل و خام میمونه که باید ابش کم و حرارت زیرش هم ملایم باشه ،

  61. خدایی پرام ریخت😐 سایتتون بیش از حد خوبه…عجیبه

  62. بروبابا استامبولی گوشت چرخ کرده ولپه ورب وپیاز داغ وباادویه وایناست اینکه دمی گوجست ؟؟؟؟؟

  63. سایتتون واقعا عالیه من ک همیشه اینجام

    1. یه بدی که داره ته دیگش میسوزه کاریش هم نمیشه کرد.یه کار دیگه هم میشه کرد کته درست کنی سس رب هم جدا درست کنی برنج اماده شد قاطی کنی
      بزنی به بدن که بشی گرگدن😂

  64. هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟

    worldlanguage.ir

  65. یه بدی که استانبولی داره ته دیکش میسوزه سیاه میشه

  66. عالی من درست کردم خیلی خوشمزه اس😋😋😋😋

  67. من لیست دادم اصلا گوشت نداشت اما نود دزصد غذاهای پیشنهادیتون با گوشت بود اما در کل عالیه ممنونم از سایت عالیتون

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.