کتلت قلقلیِ تن ماهی
موارد اولیه
- تن ماهی =یک قوطی
- سیب زمینی آبپز و رنده شده =یک پیاله
- لپه پخته و چرخ شده =یک پیاله
- تخم مرغ =1 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه =به مقدار لازم
- آرد سوخاری
- تخم مرغ برای سرخ کردن کتلت ها =یک عدد
دستور پخت
- روغن تن ماهی را کاملا گرفته و آنرا ریز ریز کرده ، سیب زمینی رنده شده و لپه و تخم مرغ و ادیه جات را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم.
- سپس یک تخم مرغ را داخل پیاله شکسته و زرده و سفیده آنرا کمی میزنیم تا یکدست شود.
- سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مابع کتلت برداشته بعد از شکل داده و گلوله کردن، آنرایکبار در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری غلتانده و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم.
*نکته طلایی: اگر اندازه گلوله ها کمی بزرگتر از حد نرمال انتخاب شود، ممکن است هنگام سرخ کردن ترک بخورد.
منبع::www.dastpokht.ir
سلام دوست عزیز …
واقعا سایت عالی داری از مواد ساده بهترین غذا رو میتونیم درست کنیم..
تشکر …
موفق باشید ..
انشاالله منم غذاهای محلی خودمون رو برای کدبانو های عزیز میفرستم.
salam .vaghan ali bud .khaaste nabashid
با عرض سلام و تشکر از سایت خوبتون.
من 2 بار درست کردم خیلی خوب شد.بار ذوم بجا قلقلی کردن به شکل فلافل درست کردم.فک کنم اینجور بهتره.دفه بعد میخوام توش کمی سبزی بریزم که خوش عطر بشه.
سلام.من دیشب درست کردم.خیلی جالب و خوب بود. دست شما درد نکنه
اصلا خوب نبود مره گوشت کوبیده ابگوشت رو میداد
من لپه نمیریزم،اما پودر سیر میزنم و به شکل فلافل درست میکنم،خیلی خوشمزه میشه
سلام سایت فوقالعاده خوب وکاربردی دارید . خصوصأ برای ما خانومایی که شوهرای بهونه گیر و شکمو داریم ……..خیلی ممنون اجرتون با حضرت زهرا سلام الله علیها