کباب لقمه ای
موارد اولیه
- گوشت چرخ كرده :500 گرم
- نمك و فلفل :به ميزان لازم
- ترخون خرد شده :2 الي 3قاشق سوپخوري
- برگ بو :تعدادي
- فلفل دلمه اي قرمز :1 عدد
- پياز ريز :تعدادي
دستور پخت
- گوشت چرخ كرده بهتر است از قلوه گاه گوسفند با مخلوطي از گوشت گوساله باشد . دوبار چرخ كنيد . نمك , فلفل و ترخون خرد شده را اضافه كرده و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند. به اندازه يك گردو از مايه گوشتي برداشته آن را در دست به فرم لوله اي داده , توري كباب را از قبل چرب كني .
- كبابها را روي آن چيده روي آتش قرار دهيد تا هر دو طرف آن بپزد . كبابها را مطابق تصوير مي توانيد به سيخ بكشيد و ما بين هر كباب يك عدد برگ بو و برشي از فلفل دلمه اي قرمز قرار داده و در اول و انتهاي هر كباب پياز ريز گذاشته و روي آتش كباب كنيد .
منبع:www.beytoote.com
فکرمیکنم به توری میچسبه
میچسبه به توری ،
بعد برگ را چیکار کنیم آخر کار