کباب لقمه ای

موارد اولیه

  • گوشت چرخ كرده :500 گرم
  • نمك و فلفل :به ميزان لازم
  • ترخون خرد شده :2 الي 3قاشق سوپخوري
  • برگ بو :تعدادي
  • فلفل دلمه اي قرمز :1 عدد
  • پياز ريز :تعدادي

دستور پخت

  1. گوشت چرخ كرده بهتر است از قلوه گاه گوسفند با مخلوطي از گوشت گوساله باشد . دوبار چرخ كنيد . نمك , فلفل و ترخون خرد شده را اضافه كرده و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند. به اندازه يك گردو از مايه گوشتي برداشته آن را در دست به فرم لوله اي داده , توري كباب را از قبل چرب كني .
  2. كبابها را روي آن چيده روي آتش قرار دهيد تا هر دو طرف آن بپزد . كبابها را مطابق تصوير مي توانيد به سيخ بكشيد و ما بين هر كباب يك عدد برگ بو و برشي از فلفل دلمه اي قرمز قرار داده و در اول و انتهاي هر كباب پياز ريز گذاشته و روي آتش كباب كنيد .

منبع:www.beytoote.com

2 نظر برای کباب لقمه ای

  1. فکرمیکنم به توری میچسبه

    پاسخ
    1. می‌چسبه به توری ،
      بعد برگ را چیکار کنیم آخر کار

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.