کباب دو رنگ چوبی

موارد اولیه

  • فيله گوساله - 300 گرم
  • فيله مرغ - 300 گرم
  • فلفل كبابي - 100 گرم
  • سيخ چوبي - شش عدد
  • پياز - يك عدد
  • زعفران آب‌كرده - دو قاشق سوپخوري
  • آبليمو - دو قاشق سوپخوري
  • روغن مايع - 30 گرم
  • گوجه‌فرنگي و ليمو تازه هر كدام - دو عدد
  • نمك و فلفل - به ميزان لازم

دستور پخت

  1. گوشت گوساله و مرغ را به اندازه‌هاي دو سانتي‌متري خرد كرده و داخل پياز، آبليمو، زعفران، فلفل و نمك به مدت دو ساعت يا بيشتر مي‌خوابانيم و بعد سيخ مي‌زنيم طوري كه يك تكه گوشت گوساله، يك عدد فلفل و يك عدد گوشت مرغ قرار بگيرد.
  2. اين كار را تا جايي كه سيخ پر شود ادامه مي‌دهيم. سيخ‌هاي پر شده را داخل ماهي‌تابه (بهتر است از جنس چدن باشد) درون كمي روغن با شعله ملايم سرخ مي‌كنيم و بعد از آماده شدن با گوجه‌فرنگي و ليمو تفت مي‌دهيم.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

6 نظر برای کباب دو رنگ چوبی

  1. گوشت خام نمی مونه؟

    پاسخ
    1. نه چون تو آبلیمو خوابونده زمان پختش پایین میاد

      پاسخ
  2. بنظرمن باید گوشتشو از قبل کمی بپزی.وگرنه که زمان پخته مرغ خیلی کمتراز گوشت قرمز

    پاسخ
  3. خوبه

    پاسخ
  4. بالاخره پیداش کردم حتما شام درستش میکنم

    پاسخ
  5. میشه با گوشت گوسفند این کارو کرد؟؟/

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.