کباب دو رنگ چوبی
موارد اولیه
- فيله گوساله - 300 گرم
- فيله مرغ - 300 گرم
- فلفل كبابي - 100 گرم
- سيخ چوبي - شش عدد
- پياز - يك عدد
- زعفران آبكرده - دو قاشق سوپخوري
- آبليمو - دو قاشق سوپخوري
- روغن مايع - 30 گرم
- گوجهفرنگي و ليمو تازه هر كدام - دو عدد
- نمك و فلفل - به ميزان لازم
دستور پخت
- گوشت گوساله و مرغ را به اندازههاي دو سانتيمتري خرد كرده و داخل پياز، آبليمو، زعفران، فلفل و نمك به مدت دو ساعت يا بيشتر ميخوابانيم و بعد سيخ ميزنيم طوري كه يك تكه گوشت گوساله، يك عدد فلفل و يك عدد گوشت مرغ قرار بگيرد.
- اين كار را تا جايي كه سيخ پر شود ادامه ميدهيم. سيخهاي پر شده را داخل ماهيتابه (بهتر است از جنس چدن باشد) درون كمي روغن با شعله ملايم سرخ ميكنيم و بعد از آماده شدن با گوجهفرنگي و ليمو تفت ميدهيم.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
گوشت خام نمی مونه؟
نه چون تو آبلیمو خوابونده زمان پختش پایین میاد
بنظرمن باید گوشتشو از قبل کمی بپزی.وگرنه که زمان پخته مرغ خیلی کمتراز گوشت قرمز
خوبه
بالاخره پیداش کردم حتما شام درستش میکنم
میشه با گوشت گوسفند این کارو کرد؟؟/