کباب حسینی
موارد اولیه
- گوشت سردست گوسفند يا گوساله= 800 گرم
- پياز= سه عدد
- فلفل دلمهاي قرمز د=و عدد
- گوجهفرنگي =چهار تا پنج عدد
- روغن= دو قاشق سوپخوري
- زردچوبه= يك قاشق مرباخوري
- نمك و فلفل= به ميزان لازم
- سيخ كباب چوبي= 20 عدد
دستور پخت
- گوشت را پاك كرده و به قطعات 3×3 سانتيمتر خرد ميكنيم.
- براي هر سيخ چهار الي پنج قطعه گوشت كافي است. پياز، فلفل دلمهاي و گوجهفرنگي را حلقه حلقه ميكنيم و داخل قابلمه روغن، قاشق مرباخوري نمك و قاشق مرباخوري زردچوبه ميريزيم.
- يك رديف پياز ورقه شده بعد گوجهفرنگي، فلفل دلمهاي و سيخهاي كباب و به همين ترتيب تا آخر اين كار را انجام ميدهيم. لابهلاي مواد كمي نمك، فلفل و زردچوبه پاشيده و روي مواد گوجهفرنگي ميچينيم.
- در قابلمه را بسته و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا پخته شوند. سيخها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در ديس ريخته و كبابها را روي آن چيده و سرو مينماييم.
منبع:ashpazonline.com
با تشکر از سایت خوبتون میخواستم بدونم زمان پخت غذا چقدر است؟
این غذا فوق العاده خوشمزه میشه.
عااااالی بود و راحت..
سلاام.عااالی بوود..کباب ابوالفضی دارین؟
سایتتون عالیه