کباب حسینی

موارد اولیه

  • گوشت سردست گوسفند يا گوساله= 800 گرم
  • پياز= سه عدد
  • فلفل دلمه‌اي قرمز د=و عدد
  • گوجه‌فرنگي =چهار تا پنج عدد
  • روغن= دو قاشق سوپخوري
  • زردچوبه= يك قاشق مرباخوري
  • نمك و فلفل= به ميزان لازم
  • سيخ كباب چوبي= 20 عدد

دستور پخت

  1. گوشت را پاك كرده و به قطعات 3×3 سانتي‌متر خرد مي‌كنيم.
  2. براي هر سيخ چهار الي پنج قطعه گوشت كافي است. پياز، فلفل دلمه‌اي و گوجه‌فرنگي را حلقه حلقه مي‌كنيم و داخل قابلمه روغن، قاشق مرباخوري نمك و قاشق مرباخوري زردچوبه مي‌ريزيم.
  3. يك رديف پياز ورقه شده بعد گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و سيخ‌هاي كباب و به همين ترتيب تا آخر اين كار را انجام مي‌دهيم. لابه‌لاي مواد كمي نمك، فلفل و زردچوبه پاشيده و روي مواد گوجه‌فرنگي مي‌چينيم.
  4. در قابلمه را بسته و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا پخته شوند. سيخ‌ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در ديس ريخته و كباب‌ها را روي آن چيده و سرو مي‌نماييم.

منبع:ashpazonline.com

5 نظر برای کباب حسینی

  1. با تشکر از سایت خوبتون میخواستم بدونم زمان پخت غذا چقدر است؟

    پاسخ
  2. این غذا فوق العاده خوشمزه میشه.

    پاسخ
  3. عااااالی بود و راحت..

    پاسخ
  4. سلاام.عااالی بوود..کباب ابوالفضی دارین؟

    پاسخ
  5. سایتتون عالیه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.