کال جوش و بادمجان (خراسان)

موارد اولیه

  • ماست چکیده 600گرم
  • پیاز و نعناع و زردچوبه به مقدار لازم
  • گردو 8عدد
  • بادمجان 4عدد متوسط
  • گوجه 3عدد
  • سیر 3عدد

دستور پخت

  1. پیاز و نعناع را تفت میدهیم و زردچوبه را اضافه میکنیم
  2. سپس ماست چکیده را اضافه میکنیم بطوری که فقط گرم شود
  3. در ظرف جدایی بادمجانها را سرخ میکنیم
  4. سیر و گوجه ها را هم بعد از سرخ شدن بادمجانها در همان ظرف سرخ میکنیم.

10 نظر برای کال جوش و بادمجان (خراسان)

  1. باگردوها چیکارکنیم؟

    پاسخ
    1. عزیزم گردوها رو که خوب نگاه کردی بعدش میزاری سرجاش.. اخه گردو گرونه.. با نون و پنیرم نخورش..خخخخ

      پاسخ
  2. گردوها رو هم تهش با نون پنیر می خوریم

    پاسخ
  3. سلام این که کشک بادمجونه فقط به جای کشک ماست ریخته

    پاسخ
  4. راست میگی!!!!

    پاسخ
  5. شکل غذا با دستور غذا جور در نمیاد

    پاسخ
  6. خیلی ناقص بودش.لطفا یک مقدار ظرافت بیشتر خرج بشه

    پاسخ
  7. به این باید گفت ماست بادمجان، بجای کشک بادمجان

    پاسخ
  8. ولی کال جوش با کشکه نه ماست خیلی هم مختصر توضیح دادین
    باید گردوهارو قشنگ آسیاب کنین توس پیاز داغ بریزین تا تفت بخوره بعد بهش کشک اضافه میکنین
    توش نون تیلیت میکنین و بادمجون و گوجه های سرخ شده رو هم قاطیش میکنین

    پاسخ
    1. دقیقا دستورش همینه، ممنون

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.