کال جوش و بادمجان (خراسان)

موارد اولیه

  • ماست چکیده 600گرم
  • پیاز و نعناع و زردچوبه به مقدار لازم
  • گردو 8عدد
  • بادمجان 4عدد متوسط
  • گوجه 3عدد
  • سیر 3عدد

دستور پخت

  1. پیاز و نعناع را تفت میدهیم و زردچوبه را اضافه میکنیم
  2. سپس ماست چکیده را اضافه میکنیم بطوری که فقط گرم شود
  3. در ظرف جدایی بادمجانها را سرخ میکنیم
  4. سیر و گوجه ها را هم بعد از سرخ شدن بادمجانها در همان ظرف سرخ میکنیم.
توسط: چی بپزم؟

10 نظر برای کال جوش و بادمجان (خراسان)

  1. باگردوها چیکارکنیم؟

    1. عزیزم گردوها رو که خوب نگاه کردی بعدش میزاری سرجاش.. اخه گردو گرونه.. با نون و پنیرم نخورش..خخخخ

  2. گردوها رو هم تهش با نون پنیر می خوریم

  3. سلام این که کشک بادمجونه فقط به جای کشک ماست ریخته

  4. راست میگی!!!!

  5. شکل غذا با دستور غذا جور در نمیاد

  6. خیلی ناقص بودش.لطفا یک مقدار ظرافت بیشتر خرج بشه

  7. به این باید گفت ماست بادمجان، بجای کشک بادمجان

  8. ولی کال جوش با کشکه نه ماست خیلی هم مختصر توضیح دادین
    باید گردوهارو قشنگ آسیاب کنین توس پیاز داغ بریزین تا تفت بخوره بعد بهش کشک اضافه میکنین
    توش نون تیلیت میکنین و بادمجون و گوجه های سرخ شده رو هم قاطیش میکنین

    1. دقیقا دستورش همینه، ممنون

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.