پیراشکی گوشت
موارد اولیه
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- سیبزمینی: آبپز ۳ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
- خمیر مخصوص پیراشکی: ۱ بسته
دستور پخت
- اول باید پیاز رنده شده رو با گوشت سرخ کنیم.بعد ادویه و نمک بهش اضافه میکنیم و 1 فنجون آب میریزیم و میذاریم گوشت بپزه
- بعد سیب زمینی که قبلا پختیم و رندش کردیم با جعفری مخلوط میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم.
- خمیر پیراشکی که قبلا از یخچال بیرون گذاشتیم تا کمی نرم بشه(دقت کنید که نباید خیلی نرم شه و به دست بچشبه..در حدی که تا بشه ولی نشکنه کفایت میکنه)رو پهن میکنیم و مواد رو لای اون میذاریم.
- توی یه تابه ته گود روغنو میداریم که خوب داغ شه بعد خمیرو میذاریم توش تا طلایی بشه..توجه کنید که حرارتو بعد کم میکنیم که خمیر نسوزه.
نکته: اگر توی خونه گوشت نداشتید میتونید از سویا هم استفاده کنید چون اونم خوشمزه میشه و یادتون نره که این غذا مال جنونبه پس باید تند باشه تا طعمش عالی باشه(مقدار تندی سلیقه ایه)
با تشکر از خانم مژگان سالارزهی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
دوستای گلم مدت پخت این غذا نیم ساعت تا 45 دقیقه هست
توی فر می شه
توی فر تست نکردم…شکل بالا برای تابه و با روغن سرخ شده
منم درست کردم اما با چونه نون لواش
بله توی فرم میشه اما زمان پخت و حرارتش رو طوری تنظیم کنید که خشک نشه
عالی ممنون
پختم
عالی بود
البته من با روش خودم پختم
موادی که واسه پیتزا استفاده میشه رو تفت دادم
قارچ و سوسیس و چرخکرده و فلفل دلمه ای در اخر کمی هم پنیر پیتزا ریختم
طعمش خوب بود
رب گرجه لازم نداره؟
سلام میشه با خمیر نون درستش کنیم ممنون