پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
موارد اولیه
- نان پیتزا یا خمیر پیتزا 4 عدد
- پنیر پیتزا 1 پیمانه
- پنیر پارمزان 1 پیمانه
- فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
- مغز ذرت در سس کره 1 پیمانه
- سینه مرغ بدون استخوان پخته شده 4 تکه
- فلفل دلمهای قرمز درشت خرد شده 2 عدد
- پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
- ترخون خشک 2 قاشق چایخوری
- سیر چرخ شده 1 قاشق چایخوری
- زیتون خرد شده بدون هسته 1 پیمانه
- جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
دستور پخت
- فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
- در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتیمتری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
- ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای شوند قرار دهید.
- بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
منبع:www.beytoote.com
خیلی عالیه
چرا پیتزا که درست می کنم اب می اندازه
به خاطر قارچشه. اگه از قبل قارچ رو تفت بدید و آبش بره، دیگه اینجوری نمیشه.
ولی پیتزایی که از بیرون تهیه می کنیم به نظر میاد که قارچ
باحرارت فر کباب شده و از ابتدا خام گذاشته شده است