پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

موارد اولیه

  • نان پیتزا یا خمیر پیتزا 4 عدد
  • پنیر پیتزا 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 1 پیمانه
  • فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
  • مغز ذرت در سس کره‌ 1 پیمانه
  • سینه مرغ بدون استخوان پخته شده 4 تکه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده 2 عدد
  • پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
  • ترخون خشک 2 قاشق چایخوری
  • سیر چرخ شده 1 قاشق چایخوری
  • زیتون خرد شده بدون هسته 1 پیمانه
  • جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه

دستور پخت

  1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
  2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
  3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.
  4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

منبع:www.beytoote.com

4 نظر برای پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

  1. خیلی عالیه

    پاسخ
  2. چرا پیتزا که درست می کنم اب می اندازه

    پاسخ
    1. به خاطر قارچشه. اگه از قبل قارچ رو تفت بدید و آبش بره، دیگه اینجوری نمیشه.

      پاسخ
  3. ولی پیتزایی که از بیرون تهیه می کنیم به نظر میاد که قارچ
    باحرارت فر کباب شده و از ابتدا خام گذاشته شده است

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.