پاستای ناپولی

موارد اولیه

  • پیاز ریز خرد شده ½ پیمانه
  • کدو خیاری متوسط یا کوچک1 عدد
  • سیر ریز شده2 حبه
  • ژامبون دودی150 گرم
  • پوره گوجه فرنگی 400 گرم
  • ریحان تازه خرد شده ⅓ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • خامه غلیظ ⅓ پیمانه
  • جعفری تازه خردشده ⅓ پیمانه
  • پاستای خشک450گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده⅓ پیمانه

دستور پخت

  1. در یک تابه سنگین روغن را گرم کرده و ژامبون خرد شده را اضافه می‌کنیم. تا وقتی که ژامبون کمی قهوه‌ای شود و شروع به ترد شدن کند، آن را سرخ می‌کنیم. پیازها را اضافه می‌نمائیم و تا وقتی که نرم و نیمه شفاف شوند، سرخ می‌کنیم.
  2. سپس کدو خیاری را افزوده و تا وقتی که ترد و برشته شود، آن را می‌پزیم. در مرحله بعد سیر را می‌افزاییم و تا موقعی که شروع به جلز و ولز کند، به سرخ کردن آن ادامه می‌دهیم. پوره گوجه ‌(می‌توانید از کنسرو گوجه پوست کنده استفاده کنید)، ریحان، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و برای 10 دقیقه مواد را با هم سرخ می‌نمائیم.
  3. خامه را در تابه ریخته و خوب هم می‌زنیم. سس را روی شعله با حرارت کم نگه می‌داریم.
  4. قابلمه‌ای پر از آب را روی اجاق گاز قرار می‌دهیم تا به جوش آید. سپس نمک زده، پاستا را در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد. ( حدود 10 تا 15 دقیقه) پس از اینکه پاستا پخت، آب آن را دور می‌ریزیم با سسی که درست کرده‌ایم و جعفری تازه مخلوط می‌کنیم.
  5. پاستا را در ظرفی دیگر سرو می‌کنیم و روی آن پنیر پارمزان رنده شده می‌ریزیم

منبع:www.parsegard.com

2 نظر برای پاستای ناپولی

  1. واقعا مزه ش معرکه میشه! :)

    به عنوان یک نکته بگم که در آشپزی ایتالیایی پاستا رو هرگز آبکش نمیکنن و مثل ماکارونی ایرانی نمیشورنش. فقط آبشو دور میریزن.

    پاسخ
    1. بله به اصطلاح میگن پاستا باید دنته باشه

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.