پاستای ناپولی
موارد اولیه
- پیاز ریز خرد شده ½ پیمانه
- کدو خیاری متوسط یا کوچک1 عدد
- سیر ریز شده2 حبه
- ژامبون دودی150 گرم
- پوره گوجه فرنگی 400 گرم
- ریحان تازه خرد شده ⅓ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- خامه غلیظ ⅓ پیمانه
- جعفری تازه خردشده ⅓ پیمانه
- پاستای خشک450گرم
- پنیر پارمزان رنده شده⅓ پیمانه
دستور پخت
- در یک تابه سنگین روغن را گرم کرده و ژامبون خرد شده را اضافه میکنیم. تا وقتی که ژامبون کمی قهوهای شود و شروع به ترد شدن کند، آن را سرخ میکنیم. پیازها را اضافه مینمائیم و تا وقتی که نرم و نیمه شفاف شوند، سرخ میکنیم.
- سپس کدو خیاری را افزوده و تا وقتی که ترد و برشته شود، آن را میپزیم. در مرحله بعد سیر را میافزاییم و تا موقعی که شروع به جلز و ولز کند، به سرخ کردن آن ادامه میدهیم. پوره گوجه (میتوانید از کنسرو گوجه پوست کنده استفاده کنید)، ریحان، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و برای 10 دقیقه مواد را با هم سرخ مینمائیم.
- خامه را در تابه ریخته و خوب هم میزنیم. سس را روی شعله با حرارت کم نگه میداریم.
- قابلمهای پر از آب را روی اجاق گاز قرار میدهیم تا به جوش آید. سپس نمک زده، پاستا را در آن میریزیم و میگذاریم بپزد. ( حدود 10 تا 15 دقیقه) پس از اینکه پاستا پخت، آب آن را دور میریزیم با سسی که درست کردهایم و جعفری تازه مخلوط میکنیم.
- پاستا را در ظرفی دیگر سرو میکنیم و روی آن پنیر پارمزان رنده شده میریزیم
منبع:www.parsegard.com
واقعا مزه ش معرکه میشه! :)
به عنوان یک نکته بگم که در آشپزی ایتالیایی پاستا رو هرگز آبکش نمیکنن و مثل ماکارونی ایرانی نمیشورنش. فقط آبشو دور میریزن.
بله به اصطلاح میگن پاستا باید دنته باشه