پاستای قارچ و تره فرنگی
موارد اولیه
- پاستا :نصف بسته
- تره فرنگی: 1 عدد درشت
- قارچ:250 گرم
- اویشن تازه:1 قاشق چای خوری
- سیر:1 حبه
- کره:1 قاشق غذا خوری
- خامه : 1/2 پیمانه کمی کمتر
- نمک و فلفل سیاه
دستور پخت
- پاستا را با کمی اب جوش که بهش روغن و نمک اضافه کردید بجوشانید تا نرم بشه و ابکش کنید
- تره فرنگی رو قسمت های سفید و سبز نرم رو باریک خرد کنید
- سیر رو ریز خرد کنید و با کره تفت بدید بعد تره فرنگی ریز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا نرم بشن
- بعد قارچ خورد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید نمک و فلفل بزنید و خامه رو اضافه کنید
- پاستا رو اضافه کنید و 2 دقیقه بزارید رو حرارت و با مواد خوب مخلوط کنید اویشن، و ادویه رو اضافه و قاطی کنید
منبع: http://yemalilar.blogspot.com
باتشکر از تلاش شما برای این سایت خوشمزه ..فوری خوشمزه ومغذی به شرطی که به اندازه خورده شود .راستی با میوه های سرد مثل هندوانه.گوجه سبز……………..نخورید.
سلام.
دست شما درد نکنه
پیشنهاد خیلی خوبی بود.
اگه تره نریزیم بد میشه؟ میشه پاستا ایتالیایی رو هم آموزش بدید
بله اگه تره نریزید بد میشه
میشه به جای تره فرنگی پیازچه بریزیم؟