پاستای بروکلی
موارد اولیه
- پاستا: 300 گرم
- قارچ: 8 عدد
- کلم بروکلی خرد شده: 5/1 پیمانه
- پیاز: 1 عدد
- سیر :3 حبه
- خامه: 3 قاشق غذا خوری
- سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
- پودر پنیر پارمسان: 2 قاشق غذا خوری
- نمک ، فلفل قرمز ،آویشن و روغن زیتون به مقدار دلخواه
- (در صورت نداشتن قارچ از گوشت چرخ کرده نیز می توان استفاده کرد)
دستور پخت
- ابتدا پاستاها را داخل قابلمه آب جوش با شعله مناسب میریزیم و مقداری نمک به آن می افزاییم.
- پیاز ها را ریز خرد می کنیم و با 1 قاشق روغن پیازها را در ماهیتابه تفت می دهیم سپس زمان قارچ ها را خرد کرده و بروکلی خرد شده را به پیاز ها اضافه می کنیم بعد از 4 دقیقه تفت دادن با حرارت بالا ، قارچ ها را اضافه کرده و حرارت را کمی پایین می آوریم ومواد را با هم مخلوط می کنیم
- مقداری نمک و سیر خرد شده و فلفل قرمز به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم ، پاستا را آبکش می کنیم و خوب می شوییم تا کمی سرد شود .
- مخلوط سبزیجات را از ماهیتابه خارج می کنیم و دوباره ماهیتابه را گرم می کنیم یک قاشق روغن اضافه کرده و سس گوجه فرنگی را با آویشن کمی تفت می دهیم
- سبزیجات را اضافه کرده و خامه را اضافه می کنیم و مرتبا هم می زنیم اگر غلظت سس کمی زیاد است حدود 3 قاشق غذا خوری آب اضافه می کنیم و پاستا ها را به مخلوط سبزیجات و سس اضافه می کنیم
- نهایتا مقداری پودر پنیر پارمسان به پاستا ها اضافه می کنیم و غذا را سرومی کنیم
دیدگاهتان را بنویسید