هاسیده
موارد اولیه
- شیره انگور - 1 لیوان
- آب - 2 لیوان
- نشاسته - 3 قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده - 1 لیوان
دستور پخت
- نشاسته را در دو لیوان آب حل می کنیم
- شیره انگور را داخل قابلمه می ریزیم
- بعد مخلوط آب و نشاسته را اضافه می کنیم
- مرتب هم می زنیم تا قوام بگیرد و کمی غلیظ شود
- بعد نصف گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن با بقیه مواد ؛ شعله را خاموش می کنیم
- در ظرف دلخواهمان می ریزیم و روی آن را با نصف باقیمانده گردو تزئین میکنیم
با تشکر از فارا خانم که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
.عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
سالم، عالی، مقوی
متشکرم
خیلی عالیه
ممنونم
بجای اب شیر بریزید بهتره
شیر با شیره جور درنمیاد
وا….کجاش شیر داشت