هاسیده

موارد اولیه

  • شیره انگور - 1 لیوان
  • آب - 2 لیوان
  • نشاسته - 3 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده - 1 لیوان

دستور پخت

  1. نشاسته را در دو لیوان آب حل می کنیم
  2. شیره انگور را داخل قابلمه می ریزیم
  3. بعد مخلوط آب و نشاسته را اضافه می کنیم
  4. مرتب هم می زنیم تا قوام بگیرد و کمی غلیظ شود
  5. بعد نصف گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن با بقیه مواد ؛ شعله را خاموش می کنیم
  6. در ظرف دلخواهمان می ریزیم و روی آن را با نصف باقیمانده گردو تزئین میکنیم

با تشکر از فارا خانم  که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

6 نظر برای هاسیده

  1. .عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

    پاسخ
  2. سالم، عالی، مقوی
    متشکرم

    پاسخ
  3. خیلی عالیه
    ممنونم

    پاسخ
  4. بجای اب شیر بریزید بهتره

    پاسخ
    1. شیر با شیره جور درنمیاد

      پاسخ
      1. وا….کجاش شیر داشت

        پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.