میگو سوخاری
موارد اولیه
- ميگو 500گرم
- تخم مرغ 3عدد
- آردسوخاري به ميزان لازم
- بيكينگ پودريك قاشق چايخوري
- زعفران به مقدار دلخواه و نمك به ميزان لازم
دستور پخت
- ابتدا ميگوها را پاك كنيد.
- سپس بيكينگ پودر، زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد.
- حالا ميگوها را در اين مواد بغلطانيد و در پودر سوخاري فرو كنيد.
- ميگوها كه آماده شد روي شعله كم و در روغن زياد آن را سرخ كنيد.
میگو سوخاری رو حتما به این روش امتحان کنید فوق العاده ست
ممنون از راهنمایتون
عالی
چرا بکین پودر ما که. نمی خواهیم پف کن بذو ببین بابا بازم پیام می دم
راس میگی پکین پودر لازم نیس که
کدوم روش
من تاامشب نخورده بودم امشب میخوام بخورم خداکنه خوب باشه 😉
عالی است الآن میتونم بدون فکر کردن غذا بپزم
عالی….
تاحالا نپختم ولی فکر کنم زعفران رو روی کاهم بریزی خوشمزه میشه
عالی بودن.اووووومممم.فرداحتما میگوسوخاری درست میکنم.مرسی.
mamnon
واقعا دستتون درد نکنه کار مارا راحت کردید با این سایتتون
aaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
meygo kheyli chendeshe!
سلام دست گلت درد نکنه
فقط من میگو رو هر جوری درست میکنم بو میده چه دو پیازه بوشهری چه قلیه
بهم بگین چیکارش کنم که بو نده مرسی
منتظرما فردا میخوام میگو درست کنم
سلام. چندین راه برای از بین بردن بو میگو وجود دارد:
1- گی که در پشت میگو قرار دارد که بوی زمخت از آن ناشی می شود. باید آن را از میگو جدا کرد. توسط یک چاقو پشت کمر میگو را برش نازکی دهید و آن رگ را جدا کنید.
2-مقداری نمک و دو برابر آن نشاسته را با هم مخلوط کنید و با مقداری آب آن را تر کنید. میگوها را داخل آن بغلطانید و بعد هم ان را آبکش کنید.
3- میتوان کمی هم میگو را در آبلیمو و نمک خواباند.
سلام خیلی خوب شده وبت دستت درد نکنه زود جوابمو دادی ممنونم
عالی بود ما که قشنگ سیر شدبم!:ی
سلام مرسی از غذاهای خوبتون،میگم بعضیها شیر هم به مواد سوخاری اضافه می کنن،شما اطلاعی در این مورد ندارید؟
نوه من شقائق عاشق میگو لست ، عالیییییییییییییییییی
خوشمزست:(
من تازه عقدکردم ومیخوام غذاهای جدیدبپزم ازاونجاییکه عاشق میگوم وشوهرمم خیلی میگودوسداره اینوحتما امتحان میکنم مرسی از سایت عالیتون
به نظرتون اگه میگو رو با پیاز بجوشونم بهتر نیست ؟
وای عالی بود من تاحالا نپخته بودم تا اینکه جمعه شب پختم با ترس و لرز اما عالی عالی بود نه بو میداد نه بدمزه بود من خیلی دوست داشتم اما شوهرم میگفت وسطاش سفت ول یخوش طعمه ممنون از سایت خوبتون
سلام. خوشحالیم که خوشحالتون کردیم. اگر ممکنه از غذاهایی درست میکنید عکس هم بندازید و برای ما بفرستید. همیشه موفق باشید.
میگو رو قبل از استفاده به مدت 1 دقیقه در آب جوش بگذار تا رنگش سفید بشه این روش از خامی میگو جلوگیری میکنه
اره خیلی تاثیر داره
این روش خوبه اما 1 روش دیگه هم هست میتونید آرد سفید , بکینگ پودر ,زعفران و کمی دارچین و ادویه مرغ و ماهی و رو با هم اضافه و با تخم مرغ بزنید … این روش هم میگو رو خیلی خوش طعم میکنه
(قبل از مصرف میگو رو به مدت 1 دقیه در آب به درجه جوش رسیده بگذارید تا رنگش سفید بشه این کار خامی میگو را از بین می برد)
میتوانید به مواد کمی روغن زیتون بزنید و نمک را قبل از اینکه میگو را به مواد آغشته کنید روی میگو بزنید و میگوها را به مدت 1 ساعت در مواد بگذارید داخل یخچال بعد سرخ کنید
من ایمیل ندارم
لطفا جوابم رو روی سایتتون بگذارید تا بخونم.
چرا بکینگ پودر به میگوها میزنید؟
اگر بکینگ پودر نداشته باشیم و نزنیم چی میشه؟
اگر بتونید تا قبل از ساعت 7 جوابمو بدین 1دنیا ممنون میشم.
من از میگو متنفرم ولی میخوام برا شوهرم که از سر کار میاد درست کنم.
سلام. برای اینکه حالت پفکی پیدا کنه بیکینگ پودر میزنیم. اگر نداشته باشید یا نخواهید از اون استفاده کنید میتونید و یا اگر میخواهید طعمی متفاوت از میگو رو امتحان کنید و شاید خوشتون بیاد میتونید لیستی از غذاهایی که با میگو درست میشن رو از اینجا ببینید
بکینگ پودر برا تردیشه و اگه نداشته باشی جوش شیرین بزن !
ما استفاده از جوش شیرین را به هیچ وجه توصیه نمیکنیم.
نجمه جان میگو ک خوبه چراااا بدت میاد ی بار امتحان کن طعمش عالیه من ک عاشقشم ک نگوووووو
سلام.
من آرد سوخاری ندارم.
می شه با آرد گندم درستش کنم؟
به جای ارد سوخاری میتونید خمیر وسط نون باگت رو خشک کنید پودر کنید و استفاده کنید
خیلی گرونه
خیلی عالی بود * راحت و خوشمزه وسریع ***
درستش کردم بد نبود
سلام من یه سوال دارم چرا وقتی میگو سوخاری درست میکنم چند دقیقه بعد از سرخ شدن موارد روش نرم میشه و حالت ترد نداره ممنون میشم جواب بدید.
سلام من تا حالا سوخاری درست نکرده بودم ولی عالی شد آقامونم خیلی دوست داشت
سلام من درست کردم ولی میگوها خام بودن
ممنون
یک نکته مهم را فراموش نکنید:
بهتر است بیکینگ پودر و جوش شیرین را استفاده نکنید..در نتیجه کار تاثیری ندارد.
سلامتی از هر چیزی مهمتر است
حق با شماست.
سلام من میگو پفکی درست کردم خوب بود ولی یه خورده سفت شده بود چه کار کنم میگو ترد بشه
ما که میگو نداریم :)
عالیه بود دستتون درد نکنه
عالی بود خ دوست داشتم
خیلی خوب طعم دلچسبی نداشت
مرسی واقعا ممنونم.
ممنون زحمت کشیدین
جمعه درست میکنم
بعد از 25 سال عمری که از خدا گرفتم تازه میخوام با غذای دریایی آشتی کنم
ایشالله که خوب باشه، دست گلتون درد نکنه
سلام. حتما تصویرش رو برای ما ارسال کنید تا به نام خودتون تو سایت منتشرش کنیم.
سلام ممنونم اففط بگید چه کار کنیم میگو ها سفت ولاستیکی نشه؟؟؟
Tسلام من امشب مهمان دارم خیلی دوست دارم میگوم وقتی تو روغن جم نشه و حالت پفکی داشته باشه یعنی ترد ترد میشه راهنماییم کنید مرسی
میگو را اول آبپز کنید
سلام من امشب مهمان دارم خیلی دوست دارم میگوم وقتی تو روغن جم نشه و حالت پفکی داشته باشه یعنی ترد ترد میشه راهنماییم کنید مرسی
سلام. با مطالعه نظرات کاربران گرامی که در بالا اومده استفاده کنید.
میگو سوخاری خوشمزه است
آیا با این روش بوی آن گرفته میشه؟؟؟؟؟؟
بی نظیر بود من تو مایعش یه کم جعفری خرد شده ریختم . با ذرت هم عالی میشه خدا قسمت کنه از مجردی در بیایم ئاسه آقامون درست کنیم
مرررررررررررررررررررررررررررررررررررسی ازراهنمایی تون حتما میپزم وخبرمیدم خوب شد یانه//
بعضی سایتا نوشتن 2 ساعت تو یخچال بمونه که طعم بگیره..شما ذکر نکردید . اشکالی نداره ؟
عااالی بود! یکی از خوشمزه ترین میگوهایی شد که تا حالا خورده بودم. مخصوصا یه دقیقه پختنش توی آب جوش خیلی بهترش کرد، هم خوب پخت و هم کوچیک و سفت نشد.
خوب بود ولی مثل عکسا نشد
من اینکارو کردم ولی میگو سفت شد. مثل اینکه هرچی بیشتر بمونه بجای اینکه بپزه سفت تر میشه
چرا بکین پودر ما که. نمی خواهیم پف کن بذو ببین بابا بازم پیام می دم
ببخشید یه سوال داشتم
شنیدم مصرف ماهی با تخم مرغ بده
توی این دستور تخم مرغ هم داره، میگو با تخم م مرغ
مشکلی نداره؟؟؟؟؟
خوشم اومد امیدوارم خوب بشه
سلام
یجا گفتید یک دقیقه قبل از مصرف میگو داخل آب جوش بذارید
و در جای دیگه گفته شده نیم ساعت داخل مواد باشه بعد سرخ کنید
یعنی اول بذارم تو آب جوش بعد تو مواد که برای سوخاری کردن آماده کردم؟
من ایمیل ندارم جوابی ب نجمه خانم دادم نفرستادیش لطفا دوباره ج رو بدین بش اگر ممکنه این جوابم بزارید تو سایتتون ممنون میشم.
منم همین سوال رو داشتم اول ابپز کنم بعد داخل مواد بزارم تارطعم دارشه یا عکسش
عالی بود البته من قبلش دو ساعت توی پیاز وسیر و فلفل دلمه ای و ماست و سس سویا خوابونده بودم بعد برای سرخ کردن از روش شما استفاده کردم هم نرم بود هم بدون بو
عالی بود البته من قبلش دو ساعت توی پساز وسیر و فلفل دلمه ای و ماست و سس سویا خوابونده بودم بعد برای سرخ کردن از روش شما استفاده کردم هم نرم بود هم بدون بو
خیلی خوب نشد
سلام این غذا را درست کردم اما اصلا طعمش را دوست نداشتم با اینکه عاشق میگو هستم اما نتونستم بخورم دوستانی که می خواهند این غذا را درست کنند نظرات و پیشنهادات دوستانی که پیام گذاشتند را حتما انجام دهند بخصوص اینکه قبل از سوخاری کردن میگو ان را باید حتما آبپز کنند تا خام نباشد
تشکر از زحمات و سایت خوبتون
سلام معمولا میگو رو بت ارد سوخاری که درست میکنم موادش توی روغن پخش میشه دلیلش چی میتونه باشه ممنون از سایتتون
سلام ببخشید اگه توی ابلیمو و پیاز بخوابونیم میگومون سفت نمیشه چون ابلیمو باعث سفت شد میگو میشود
واقعا دستتون درد نکنه .تو خانواده ما زیاد کسی میگو دوست نداشت ولی با این روش همه عاشقش شدن. و به نظر من همه چیزش اندازه و خیلی خوب بود و بسیار خوشمزه شد. موفق باشید در پناه حق…
ممنون عالیه عالی
من هنوز درست نکردم ولی فکر کنم خوب بشه
منم میگو خیلی دوستدارم ولی همون بوش اذیتم میکنه امتحان میکنم ببینم چطور میشه ممنون از سایت خوبتون
امروز مامانم میخواد درست کنه ولی من ازمیگو بدم میاد
من درست کرذم خوب یود دست ذزذ نکند
من درست کردم خیلیییییی عالی بود
سلام . چند نکته مهم درباره میگو :
1- در زمان تمیز کردن میگو حتما حتما با یک شکاف کوچک چاقو رگ پشت میگو رو کاملا جدا کنید . البته یک رگ کوچک هم زیر میگو هست که من اونم جدا میکنم .
2- میگو رو قبل از سرخ کردن حداقل نیم ساعت داخل نمک و فلفل و آب پیاز قراردهید البته میتونید به دلخواه از سبزی معطر و یا کمی روغن زیتون هم استفاده کنید
3- سعی کنید از میگو تازه استفاده کنید .
در ضمن من به جای تخم مرغ و آرد سوخاری از مایع تخم مرغ . آرد و چند ق ماست و کمی نمک استفاده کردم و عالی شده است .
چراوقتی داخل روغن میندازیمش موادروش جدامیشه
سلام ممنون ازراهنماییتون امیدوارم بتونم اونجوری که شماگفتین دربیارم
سلام به من گفتن میگو را قبل از استفاده درون یک لیوان شیر بجوشان و وقتی دو سه تا قل زد شیر را خالی کن این کار بوی بد آن رامی گیرد و بعد درون تخم مرغ و نمک و فلفل و پودر سوخاری بعلطانیم و بعد درون روغن سرخ کنم به نظر شما خوبه. هنوز امتحان نکردم.
خوشمزه میشه
خیلی بده
سلام ممنون از زاهنمایی خوبتون من 30سال دربوشهز زندگی کزدم وعاشق میگو هستم وبهروشی میگو دزست میکنم قلیه سختزین غذاست که من عاشقشم ولی دوستان بهترین روش برایرفع بوی میکو وخوش طعم شدنش استفاده از ابلیمو وپودر سیره امتحان کنید لذت ببرید
بسیار عالی بود
خیلی بده
سلام….من همه این راه هارو که گفتین امتحان کردم …..خوب نشد و پفکی نشد…گول این حرفارو نخورید….بای
عالی بود
عالی بود
میگو خوشمزست؟ من تا حالا نخوردم
من دوس ندارم.اما باروشی که اینجا گفته شده خوشم اومد و بد نشد
خیلی خوب شد
سفت سفت شد .
احساس کردم خامه نتونستم اصلا ازش بخورم😐
در میگو سوخاری بجای تخم مرغ چی میشه استفاده کرد خواهشا جواب بدین