ماکارونی طلایی
موارد اولیه
- ماکارونی: 500 گرم
- گوشت: 200 گرم
- قارچ: 5-6 عدد
- فلفل دلمه: 1عدد
- پیاز: 2 عدد متوسط
- رب: 3 قاشق غذا خوری
- سیب زمینی: 1عدد
- روغن زیتون: 3قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا ته ماهی تابه رو با کمی روغن چرب کرده و گوشت را در آن بریزید و پیاز و قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به ترتیب به آن اضافه کنید و در ظرف را گذاشته، بگذارید به مدت 20 دقیقه در حرارت ملایم در بخار خودش پخته شود، سپس یک قاشق روغن به مواد اضافه کرده وپس از آن ادویه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی سرخ شود.
- در این مرحله سیب زمینی را پوست کنده و به شکل حلقه ای خرد کنید و در آب نمک قرار دهید.
- در یک قابلمه ی مناسب تا دو سوم آب ریخته روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید سپس 1 قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید و ماکارونی را به دلخواه به 2 یا 3 قسمت بشکنید و درآن بریزید و فورا به مدت 30 ثانیه آنرا هم بزنید و بسته به نوع ماکارونی بین 7تا 10 دقیقه بعد آن را آبکشی کنید.
- سیب زمینی را از آب نمک خارج کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را درآن بچینید و روی شعله قرار دهید تا کاملا سرخ شود، ماکارونی را لایه لایه در ظرف ریخته و در هر لایه سس را اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در حرارت ملایم دم بکشد. بعد به یکباره آنرا در سینی بریزید تا بخار آن خارج شود. حالا آماده سرو است. نوش جان
منبع:www.ashpazonline.com
غذای خوبیه بدون قارچم میشه پخت از قارچ خوشم نمیاد.
ظاهر خوشمزه ای داره. چطور قالبی درمیاد؟ ظرف خاصی میخواد یا فرقی نداره؟
alie