ماکارونی طلایی

موارد اولیه

  • ماکارونی: 500 گرم
  • گوشت: 200 گرم
  • قارچ: 5-6 عدد
  • فلفل دلمه: 1عدد
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • رب: 3 قاشق غذا خوری
  • سیب زمینی: 1عدد
  • روغن زیتون: 3قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا ته ماهی تابه رو با کمی روغن چرب کرده و گوشت را در آن بریزید و پیاز و قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به ترتیب به آن اضافه کنید و در ظرف را گذاشته، بگذارید به مدت 20 دقیقه در حرارت ملایم در بخار خودش پخته شود، سپس یک قاشق روغن به مواد اضافه کرده وپس از آن ادویه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی سرخ شود.
  2. در این مرحله سیب زمینی را پوست کنده و به شکل حلقه ای خرد کنید و در آب نمک قرار دهید.
  3. در یک قابلمه ی مناسب تا دو سوم آب ریخته روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید سپس 1 قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید و ماکارونی را به دلخواه به 2 یا 3 قسمت بشکنید و درآن بریزید و فورا به مدت 30 ثانیه آنرا هم بزنید و بسته به نوع ماکارونی بین 7تا 10 دقیقه بعد آن را آبکشی کنید.
  4. سیب زمینی را از آب نمک خارج کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را درآن بچینید و روی شعله قرار دهید تا کاملا سرخ شود، ماکارونی را لایه لایه در ظرف ریخته و در هر لایه سس را اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در حرارت ملایم دم بکشد. بعد به یکباره آنرا در سینی بریزید تا بخار آن خارج شود. حالا آماده سرو است. نوش جان

منبع:www.ashpazonline.com

3 نظر برای ماکارونی طلایی

  1. غذای خوبیه بدون قارچم میشه پخت از قارچ خوشم نمیاد.

    پاسخ
  2. ظاهر خوشمزه ای داره. چطور قالبی درمیاد؟ ظرف خاصی میخواد یا فرقی نداره؟

    پاسخ
  3. alie

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.