لم چاپس
موارد اولیه
- راسته با استخوان گوسفندي يك كيلوگرم
- روغنزيتون چهار قاشق سوپخوري
- پياز يك عدد
- پودرسير نصف قاشق چايخوري
- سس سويا يك قاشق سوپخوري
- نمك يك قاشق چايخوري
- فلفل نصف قاشق چايخوري
- كره و زعفران آبكرده به ميزان لازم
- گوجهفرنگي، زيتون و سبزي در صورت تمايل
دستور پخت
- ابتدا رگ و چربيهاي گوشت را گرفته، اما استخوانها روي آن باقي بماند. سپس با دو قاشق روغنزيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سسسويا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت ميگذاريم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدني دو قاشق ديگر روغنزيتون ريخته و دو طرف آن را خوب سرخ ميكنيم. پس از سرخ شدن مقداري كره و زعفران آبكرده را با قلممو روي آن بزنيد تا خوشمزهتر شود و با گوجهفرنگي، زيتون و سبزي تزئين كنيد.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
عالی