قوروتی

موارد اولیه

  • کشک:2 ق غ
  • اب:3 لیوان
  • نعناع خشک:یک ق غ
  • گردو آسیاب شده:یک قاشق مرباخوری
  • پیاز:یک عدد

دستور پخت

  1. ابتدا پیازها را خورد کرده و در روغن سرخ میکنیم نعنا و گردو را به آن اضافه کرده و یک تفت می دهیم
  2. کشک را به آن اضافه کرده و بلافاصله آب را میریزیم و حرارت میدهیم
  3. قبل از اینکه جوش بخورد آن را برمیداریم. نوش جان.

این غذا باید در قابلمه درست بشه و مثل آبگوشت سرو میشه .
به عنوان یک غذای سریع استفاده میشه در 20 دقیقه آماده میشه .

10 نظر برای قوروتی

  1. همون کله جوشه غذای خوبیه میتونید توش تخم مرغ هم بشکنید

    پاسخ
  2. اصفهانیا همینو به اسم کالا جوش دارند خیلیم خوشمزست مخصوصا اگه زمستون باشه خیلی میچسبه

    پاسخ
  3. ممنونم

    حتما درست میکنم

    باید جالب و خوشمزه باشه

    پاسخ
  4. غذای خوبیه اگه با روغن محلی ( روغن زرد ) باشه خیلی خوشمزه تر می شه

    پاسخ
  5. در خراسان جنوبی همین غذا با کشکی درست میشه که به رنگ تیره است علت رنگ تیرش اینه که در دیگ چدن درست شده.

    پاسخ
    1. آنوقت اسمش به محلی چی هست؟!

      پاسخ
  6. با کاکوتی وپیاز سبز سرخ شده وروغن کرمانشاهی عالیه

    پاسخ
  7. این غذا فوق العاده است…
    خصوصا اگه کشکی که استفاده می کنید خوب خوشمزه و باکیفیت باشه….
    البته مامان من اول کشک و آب رو هم میزنه بعد میریزه توی قابلمه ای که نعنا اینا هستش…

    می تونید موقع سرو با گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی میل کنید :)

    پاسخ
  8. وای درستش کردم شوهرم که اصلا لب نزد فکر کنم باید کشک زیاد داشته باشه و حتما تخم مرغم بزنم مامانم اینجوری درست میکنه خوشمزه میشه

    پاسخ
  9. ماهم این غذای بسیییییار خوشمزه رو درست میکنیم اسمش کله جوشه اول گوجه رو با کمی روغن تفت میدیم بعد پیاز داغ اضافه میکنیم و گردو و نعنا هم میریزیم یه تفت میدیم و بعد کشک کامی رو رقیق میکنیم و اضافه میکنیم و مثل ابگوشت تلیت میکنیم و با پیاز میزنیم تو رگ

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.