قارچ شکم پر
موارد اولیه
- قارچ بزرگ : ۸ عدد
- کرفس : یک ساقه ( ریز خرد شود )
- پیازچه : چند عدد ( ریز خرد شود )
- کدوی سبز : تعدادی ( نگینی خرد شود )
- هویج : تعدادی ( نگینی خرد شود )
- مغز نان فانتزی : یک پیمانه
- ریحان خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
- پنیر چدار رنده شده : ۷۵ گرم یا سه چهارم پیمانه آبجوش : دو سوم پیمانه
- قرص عصاره مرغ : نصف قرص
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت
- پایههای قارچها را پس از جدا کردن به صورت نگینی خرد کنید
- سپس روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز داغ کنید.
- پس از آن، قارچ را همراه کرفس، هویج، کدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
- مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.
- بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر کدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر کنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
- آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی قارچها بریزید.
- حالا ظرف را داخل فر که از یک ربع پیش روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت یا شماره ۷ گرم کرده بودید، به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا قارچها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.
منبع:www.ashpazonline.com
عاشق قارچم