قارچ شکم پر

موارد اولیه

  • قارچ بزرگ : ۸ عدد
  • کرفس : یک ساقه ( ریز خرد شود )
  • پیازچه : چند عدد ( ریز خرد شود )
  • کدوی سبز : تعدادی ( نگینی خرد شود )
  • هویج : تعدادی ( نگینی خرد شود )
  • مغز نان فانتزی : یک پیمانه
  • ریحان خرد شده : ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه‌ فرنگی : یک قاشق سوپ‌خوری
  • پنیر چدار رنده شده : ۷۵ گرم یا سه چهارم پیمانه آب‌جوش : دو سوم پیمانه
  • قرص عصاره مرغ : نصف قرص
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

دستور پخت

  1. پایه‌های قارچ‌ها را پس از جدا کردن به صورت نگینی خرد کنید
  2. سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز داغ کنید.
  3. پس از آن، قارچ را همراه کرفس، هویج، کدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
  4. مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجه‌فرنگی را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.
  5. بعد از آن قارچ‌ها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر کدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر کنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
  6. آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی قارچ‌ها بریزید.
  7. حالا ظرف را داخل فر که از یک ربع پیش روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت یا شماره ۷ گرم کرده بودید، به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا قارچ‌ها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.

منبع:www.ashpazonline.com

یک نظر برای قارچ شکم پر

  1. عاشق قارچم

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.