فیله کباب
موارد اولیه
- فیله گوسفندی 300 گرم
- فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری
- سس سویا 2 قاشق غذاخوری
- پیاز ساطوری متوسط 2 عدد
- روغن زیتون نصف پیمانه
- فلفل تازه کبابی
دستور پخت
- ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و گوشت را تکه ای خرد کرده و با مواد مخلوط می نماییم. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته میگذاریم حدود 12 ساعت داخل یخچال بماند و مزه دار شود.
- پس از آن فیله کباب را از یخچال بیرون آورده و تمام پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا نموده و به سیخ فلزی میکشیم تا روی منقل کباب نماییم.
- مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ کشیده و در کنار فیله ها کباب میکنیم.
- حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.
- سیخها را باید مدام بچرخانیم تا هنگامی که یک طرف آن میپزد طرف دیگر هم همزمان بپزد چون اگر یک طرف آن بپزد بعد بچرخانیم آب گوشت زیاد خارج شده و باعث خشک شدن کباب میشود.
- کباب را باید آبدار برداریم و داخل نان گذاشته و از سیخ خارج نماییم.
جالب بود
سلام سویاسس چون نمک دارد گوشتو سفت نمیکنه؟
سلام. در این مورد امتحان نکردیم. ولی فکر نکنم چنین اتفاقی بیفته
از سایت خوبتون ممنونم.