فیله ماهی قزل آلا
موارد اولیه
- ماهی قزل آلا= ۴عدد
- آرد سوخاری= ۱پیمانه
- نمک وفلفل= بمیزان لازم
- زعفران سائیده شده= نصف قاشق چایخوری
- روغن مایع =نصف لیوان
دستور پخت
- ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
- به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.
منبع:www.ashpazonline.com
خوب بود مرسی
مرسی خیلی خوب توضیح دادین
سلام خیلی خوب بودمرسی اگرکمی آبلیموونمک هم قبل ازسرخ کردن درقسمت شکم ماهی بزنیم خوشمزه ترمیشه
من ماهی خیلی دوست دارم ولی هر کاری میکنم بوی زهم از بین نمیره از ابلیمو زعفرون هم استفاده کرد ولی نشد چه کار کنم ایا ماهی است که بوی کمتری داشتهباشد
عزیزم تخم مرغ یا شیر بوی بیشتری ازش میگیره
یا اگه خیلی حساسی دو تا پیاز درشت خرد کن روشو به مدت نیم ساعت بپوشونه
قزل آلا فیله شده کم بو تره
شملیزم تاثیرش خیلی زیاده
عالییییییییییییی بود
ممن عاشق این غذام
سلام پیشنهادی دارم برای طبخ ماهی بع جهت طبع سرد آن حتما زنجبیل و جز هندی و زرد چوبه کمی به مواد اردتون بزنید
سلام چه کار کنیم که روغن کمتری به خود بگیرد