فیله ماهی قزل آلا

موارد اولیه

  • ماهی قزل آلا= ۴عدد
  • آرد سوخاری= ۱پیمانه
  • نمک وفلفل= بمیزان لازم
  • زعفران سائیده شده= نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع =نصف لیوان

دستور پخت

  1. ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
  2. به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.

منبع:www.ashpazonline.com

8 نظر برای فیله ماهی قزل آلا

  1. خوب بود مرسی

    پاسخ
  2. مرسی خیلی خوب توضیح دادین

    پاسخ
  3. سلام خیلی خوب بودمرسی اگرکمی آبلیموونمک هم قبل ازسرخ کردن درقسمت شکم ماهی بزنیم خوشمزه ترمیشه

    پاسخ
  4. من ماهی خیلی دوست دارم ولی هر کاری میکنم بوی زهم از بین نمیره از ابلیمو زعفرون هم استفاده کرد ولی نشد چه کار کنم ایا ماهی است که بوی کمتری داشتهباشد

    پاسخ
    1. عزیزم تخم مرغ یا شیر بوی بیشتری ازش میگیره
      یا اگه خیلی حساسی دو تا پیاز درشت خرد کن روشو به مدت نیم ساعت بپوشونه
      قزل آلا فیله شده کم بو تره
      شملیزم تاثیرش خیلی زیاده

      پاسخ
  5. عالییییییییییییی بود
    ممن عاشق این غذام

    پاسخ
  6. سلام پیشنهادی دارم برای طبخ ماهی بع جهت طبع سرد آن حتما زنجبیل و جز هندی و زرد چوبه کمی به مواد اردتون بزنید

    پاسخ
  7. سلام چه کار کنیم که روغن کمتری به خود بگیرد

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.