فلافل ماهـی

موارد اولیه

  • فیله ماهی 500 گرم
  • نخود خیس‌خورده یک پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پیاز دو عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • آرد سوخاری دو سوم پیمانه

دستور پخت

  1. برای تهیه‌ی این غذا، ابتدا فیله‌ی ماهی را با کمی نمک، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغ‌های آن را جدا کرده و با پیاز چرخ می‌کنیم.
  2. نخود خیس‌خورده را پخته و آن را نیز چرخ کرده همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
  3. سپس تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به آن می‌افزاییم. اگر مواد در این مرحله سفت بود می‌توانیم تخم‌مرغ دیگری را به آن اضافه کنیم.
  4. در پایان از مواد فلافل به اندازه گردو برداشته، در دست گرد کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

منبع:www.tebyan.net

4 نظر برای فلافل ماهـی

  1. من که میخوام اینو درست کنم آخه دو بارم تونا بالز درست کردم که تقریبا همین مدلیه و خیی خوشمزه شد. اون البته نخود نداره اینم حتما عالی میشه.

    پاسخ
  2. دیشب درستش کردم البته تن ماهی خوب شد راضی بودم
    واسه خودم گذاشتم توی فر و سرخش نکردم که اونم خوب شد. برای تنوع غذایی گزینه ی خوبیه. با تن دیگه دردسرش هم کمتره ولی فک کنم با ماهی تازه طعمش فرق کنه

    پاسخ
  3. بنظرم جدیده بایددرستش کنم

    پاسخ
  4. خوشمزه ست

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.