فلافل ماهـی
موارد اولیه
- فیله ماهی 500 گرم
- نخود خیسخورده یک پیمانه
- تخممرغ یک عدد
- پیاز دو عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
- آرد سوخاری دو سوم پیمانه
دستور پخت
- برای تهیهی این غذا، ابتدا فیلهی ماهی را با کمی نمک، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغهای آن را جدا کرده و با پیاز چرخ میکنیم.
- نخود خیسخورده را پخته و آن را نیز چرخ کرده همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
- سپس تخممرغ و آرد سوخاری را به آن میافزاییم. اگر مواد در این مرحله سفت بود میتوانیم تخممرغ دیگری را به آن اضافه کنیم.
- در پایان از مواد فلافل به اندازه گردو برداشته، در دست گرد کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
منبع:www.tebyan.net
من که میخوام اینو درست کنم آخه دو بارم تونا بالز درست کردم که تقریبا همین مدلیه و خیی خوشمزه شد. اون البته نخود نداره اینم حتما عالی میشه.
دیشب درستش کردم البته تن ماهی خوب شد راضی بودم
واسه خودم گذاشتم توی فر و سرخش نکردم که اونم خوب شد. برای تنوع غذایی گزینه ی خوبیه. با تن دیگه دردسرش هم کمتره ولی فک کنم با ماهی تازه طعمش فرق کنه
بنظرم جدیده بایددرستش کنم
خوشمزه ست