شیش کباب چینی
موارد اولیه
- 4 تکه سینه مرغ تکه تکه شده
- 1/چهارم پیمانه شکر
- 1/دوم فنجان سویا سس
- 1/سوم فنجان روغن معمولی یا زیتون
- ۱/چهارم فنجان آب لیمو
- 1/دوم قاشق چای خوری پودر سیر یا 2 حبه سیر تازه خرد شده قارچ
- فلفل سبز نازه یا فلفل دلمه ای سبز
- 1 پیاز بزرگ
- گوجه فرنگی گیلاسی
دستور پخت
- ابتدا شکر،سویا سس،روغن و آبلیمو و سیر را خوب باهم مخلوط می کنیم و مرغ هارو در آن خوابانده و می گذاریم حداقل 1ساعت بماند.
- پس از این مدت تکه های مرغ را به همراه سبزیجات به سیخ کشیده و کبابشان می کنیم.همچنین می توان از فر برای پخت کباب استفاده نمود.
با تشکر از خانم نیوشا که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.
خوب بود مرسی.
درست کردم خیییییلی چسبید
با چیپسم خیلی میچسبه امتحان کنید
سلام
میشه بیزحمت سس سویا را یاد بدید.