شیشلیک

موارد اولیه

  • گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
  • پیاز دو عدد
  • آب لیمو 1/3پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای یك عدد
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • کره 50 گرم
  • ماست 1/2 پیمانه
  • زعفران دم‌کرده یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گوجه فرنگی 6 عدد

دستور پخت

  1. گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
  2. قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

منبع:mamisite.com

5 نظر برای شیشلیک

  1. ازسایت شما بسیار سپاسگزارم ، فقط برای غذای شیشلیک ماست به چکار می آید . متشکرم

    پاسخ
    1. شیشلیک ایـــــــــن بوده؟که ما تاحالا ندیده بودیم!

      پاسخ
  2. ازماست اصلااستفاده نکردی؟دردستورپخت دقت کنیدکه جور دربیاد

    پاسخ
    1. احتمالا ماست هم جزو موادیه که گوشت توش میخوابه

      پاسخ
  3. سلام 6تا گوجه کجا استفاده میشه؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.