شیشلیک
موارد اولیه
- گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
- پیاز دو عدد
- آب لیمو 1/3پیمانه
- فلفل دلمهای یك عدد
- روغن زیتون نصف پیمانه
- کره 50 گرم
- ماست 1/2 پیمانه
- زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گوجه فرنگی 6 عدد
دستور پخت
- گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
- قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.
منبع:mamisite.com
ازسایت شما بسیار سپاسگزارم ، فقط برای غذای شیشلیک ماست به چکار می آید . متشکرم
شیشلیک ایـــــــــن بوده؟که ما تاحالا ندیده بودیم!
ازماست اصلااستفاده نکردی؟دردستورپخت دقت کنیدکه جور دربیاد
احتمالا ماست هم جزو موادیه که گوشت توش میخوابه
سلام 6تا گوجه کجا استفاده میشه؟