شامی نخودچی ویژه سفره افطار
موارد اولیه
- گوشت چرخ كرده=300 گرم
- پیاز درشت =1 عدد
- آرد نخود چی= 300 گرم
- نمك و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
- آب =به میزان لازم
- روغن جهت سرخ كردن =به میزان لازم
- تخم مرغ= 3 عدد
- زعفران= 1/2قاشق چایخوری
دستور پخت
- گوشت چرخ كرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمك و فلفل و زردچوبه مخلوط كرده آب را اضافه می كنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید .
- سپس روغن را داغ كرده و با ملاقه یا قاشق كمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یك طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف دیگر را سرخ می كنیم .
منبع:www.ashpazonline.com
به نظر خوشمزه میاد فقط میخواستم بپرسم ببینم موقع سرخ شدن ازهم باز نمیشه؟
نه باز نمی شه
خیلی خوشمزست.حتما یکبار امتحان کنین
با سلام این غذا وقتی که سرخ شد انرا داخل اب نمی پزیم؟ باتشکر
خوبه
عاشقتم
با سلام
این 300 گرمی که می گوئید. مثلا اگر در استکان بریزیم چقدر استکان می شود یا گوشت چرخ کرده چند مشت می شود
با تشکر
دوستان بعد از سرخ کردن کباب ها اگه گوجه و فلفل دلمه حلقه کنید روش بچینید تا کمی بخار کنه و کبابها پف کنه عالیه بخصوص با برنج هم اینطوری خوشمزه است .