سینه مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو(خوراک چینی)
موارد اولیه
- سینه مرغ متوسط=4 عدد
- گردوی خرد کرده=1 فنجان
- سفیده تخم مرغ=2 عدد
- روغن مایع=2 تا 3 قاشق سوپخوری
- روغن مایع برای سرخ کردن=به حد کافی
- نمک و فلفل=بقدر کافی
دستور پخت
- هر یک از قطعات سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده،کمی نمک و فلفل به آنها می زنیم.
- سفیده تخم مرغ را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن مخلوط کرده،هم می زنیم تا کف کند؛
- روغن فراوان را در ظرف گودی داغ می کنیم،به حدی که دود نکند؛حرارت را ملایم نموده،قطعات سینه را در سفیده می زنیم و در گردوی خرد کرده می غلتانیم و آنها را تک تک در روغن می اندازیم؛
- گاهی زیر و رو می کنیم؛وقتی طلایی شدند،آنها را با کفگیر از روغن خارج کرده،در دیس می چینیم و روی آن مقداری گوجه فرنگی خرد کرده و فلفل دلمه سبز خلال شده و مقداری زیتون سیاه می ریزیم
منبع:ashpazonline.com
بد نبود
بد نبود
بد نبود
بد نبود
یکم معمولی بود
خوشمزه بود.دستت ندرده
مرسی