سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)
موارد اولیه
- سیر متوسط: چهار-پنج حبه
- گوجهفرنگی بزرگ: 2 عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 4/1 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز: 2 قاشق چایخوری
- پودر آویشن: 2/1 قاشق چایخوری
- آب مرغ یا سبزیجات: 2 پیمانه
- پنیر رنده شده پارمسان: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 2/1 قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک: یک عدد، خرد شده
- نمک و فلفل به اندازه دلخواه
دستور پخت
- فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت، گرم کنید.
- سر سیرها را طوری ببرید که اکثر حبهها در معرض دید قرار گیرند.
- گوجهفرنگیها را نصف کنید.
- سیر و گوجهفرنگیهای نصف شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آنها روغن زیتون بریزید.
- نمک و فلفل روی آنها بپاشید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانیکه سیرها طلایی رنگ و گوجهفرنگیها نرم شوند، آنها را در فر حرارت داده و سرخ کنید.
- پس از اینکه آنها را از فر بیرون آوردید، پوست گوجهفرنگیها را درآورید.
- در یک قابلمه، پیازها را درون روغن، 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
- دو پیمانه آب مرغ یا سبزیجات به پیازها اضافه کنید و بگذارید بجوشند.
- سپس، سیر، گوجهفرنگی، گشنیز، آویشن، فلفل قرمز و آویشن را به درون ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه آنها را بجوشانید و هر چند وقت یک بار آنها را هم بزنید و در صورت نیاز نمک و فلفل به آنها بیافزایید.
- قبل از آن که مخلوط را درون دستگاه غذاساز پوره کنید، بگذارید کمی خنک شود.
- پس از پوره کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته، روی آن پنیر رنده شده بپاشید.
2 نظر برای سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)
خوشمان آمد! :-)
منظورتون از پودر گشنیز، گشنیز خشکه؟