سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)

موارد اولیه

  • سیر متوسط: چهار-پنج حبه
  • گوجه‌فرنگی بزرگ: ‌2 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 4/1 قاشق چای‌خوری
  • پودر گشنیز: 2 قاشق چای‌خوری
  • پودر آویشن: 2/1 قاشق چای‌خوری
  • آب مرغ یا سبزی‌جات: 2 پیمانه
  • پنیر رنده شده پارمسان: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 2/1 قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک: یک عدد، خرد شده
  • نمک و فلفل به اندازه دلخواه

دستور پخت

  1. فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت، گرم کنید.
  2. سر سیرها را طوری ببرید که اکثر حبه‌ها در معرض دید قرار گیرند.
  3. گوجه‌فرنگی‌ها را نصف کنید.
  4. سیر و گوجه‌فرنگی‌های نصف شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آن‌ها روغن زیتون بریزید.
  5. نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی‌که سیرها طلایی رنگ و گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند، آن‌ها را در فر حرارت داده و سرخ کنید.
  6. پس از اینکه آن‌ها را از فر بیرون آوردید، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را درآورید.
  7. در یک قابلمه، پیازها را درون روغن، 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
  8. دو پیمانه آب مرغ یا سبزی‌جات به پیازها اضافه کنید و بگذارید بجوشند.
  9. سپس، سیر، گوجه‌فرنگی، گشنیز، آویشن، فلفل قرمز و آویشن را به درون ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه آن‌ها را بجوشانید و هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید و در صورت نیاز نمک و فلفل به آن‌ها بیافزایید.
  10. قبل از آن که مخلوط را درون دستگاه غذاساز پوره کنید، بگذارید کمی خنک شود.
  11. پس از پوره کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته، روی آن پنیر رنده شده بپاشید.

2 نظر برای سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)

  1. خوشمان آمد! :-)

    پاسخ
  2. منظورتون از پودر گشنیز، گشنیز خشکه؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.