سوپ چغندر

موارد اولیه

  • سه - چهار عدد چغندر پر رنگ و بدون رگ و ریشه ( پوست آنرا خوب با برس بشویید و خرد کنید .)
  • آب مرغ برای سوپ سه لیوان یا بیشتر
  • یکعدد کدو با پوست شسته و خرد شود .
  • برنج 5 الی 6 قاشق غ
  • کره کمی به دلخواه
  • پیاز درشت یکعدد خرد شود .نمک و فلفل به اندازه کافی
  • خامه و سبزی برای تزیین

دستور پخت

  1. کدو وپیاز و چغندر و برنج را با آب مرغ بار بگذارید تا کاملا بپزد .
  2. مرتب آب آنرا باز بینی کنید تا تمام نشود .
  3. وقتی کاملا پخت با یک همزن یا گوشتکوب برقی مواد را خوب له کنید .
  4. کمی کره داخل آن بریزید و کمی بجوشانید تا کره حل شده و سوپ کمی غلیظ شود .
  5. حال آنرا داخل ظرف مناسب کشیده و با کمی خامه و سبزی تزیین کنید و در صورت تمایل با نارنج سرو کنید .این سوپ اصلا نیازی به رب گوجه فرنگی ندارد زیرا به خاطر وجود چغندرها بسیار خوشرنگ خواهد شد .

نکته :
بعضی چغندر ها از ابتدا رنگ روشنی دارند که از نظر خواص فرقی با انواع دیگر ندارد ولی پس از پخت رنگ غذا خوشرنگ نخواد شد .

منبع:vazeh.com

2 نظر برای سوپ چغندر

  1. سلام من فکر می کنم اگه به جای کدو سیب زمینی داشته باشه بهتره

    پاسخ
  2. این غذا نمک نداره؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.