سوپ چغندر
موارد اولیه
- سه - چهار عدد چغندر پر رنگ و بدون رگ و ریشه ( پوست آنرا خوب با برس بشویید و خرد کنید .)
- آب مرغ برای سوپ سه لیوان یا بیشتر
- یکعدد کدو با پوست شسته و خرد شود .
- برنج 5 الی 6 قاشق غ
- کره کمی به دلخواه
- پیاز درشت یکعدد خرد شود .نمک و فلفل به اندازه کافی
- خامه و سبزی برای تزیین
دستور پخت
- کدو وپیاز و چغندر و برنج را با آب مرغ بار بگذارید تا کاملا بپزد .
- مرتب آب آنرا باز بینی کنید تا تمام نشود .
- وقتی کاملا پخت با یک همزن یا گوشتکوب برقی مواد را خوب له کنید .
- کمی کره داخل آن بریزید و کمی بجوشانید تا کره حل شده و سوپ کمی غلیظ شود .
- حال آنرا داخل ظرف مناسب کشیده و با کمی خامه و سبزی تزیین کنید و در صورت تمایل با نارنج سرو کنید .این سوپ اصلا نیازی به رب گوجه فرنگی ندارد زیرا به خاطر وجود چغندرها بسیار خوشرنگ خواهد شد .
نکته :
بعضی چغندر ها از ابتدا رنگ روشنی دارند که از نظر خواص فرقی با انواع دیگر ندارد ولی پس از پخت رنگ غذا خوشرنگ نخواد شد .
منبع:vazeh.com
سلام من فکر می کنم اگه به جای کدو سیب زمینی داشته باشه بهتره
این غذا نمک نداره؟