سوپ ماهی زعفرانی
موارد اولیه
- 2قاشق چایخوری کره
- یک عدد پیاز، ریز خرد شده
- یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده
- یک عدد هویج، نازک حلقه شده
- 4قاشق غذا خوری برنج سفید
- مقداری زعفران
- 125 میلی لیتر آب انگور
- یک لیتر، عصاره ماهی
- 125میلی لیتر خامه پر چرب
- 350گرم فیله ماهی سفید پوست کنده شده، از جمله کاد،هادوک یا ماهی مانک، به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده
- 4عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
- یک برگ جعفری برای تزیین
- نمک و فلفل
دستور پخت
- کره را در یک قابلمه بریزید روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، تره فرنگی و هویج را به آن اضافه کنید به مدت 3 دقیقه مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
- برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. به آن نمک و فلفل بزنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید 20 دقیقه تا زمانیکه برنج و سبزیجات نرم شده و سوپ جا بیفتد، به آرامی بجوشد.
- سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را پوره کنید تا صاف و نرم شود. (اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدار کافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمائید).
- سوپ را به قابلمه برگردانده، خامه را افزوده و بر روی حرارت کم بریا چند دقیقه آرام هم بزنید تا گرم شود.
- به ماهی ادویه زده و به همراه گوجه فرنگی به سوپ در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانیکه ماهی ماهی فقط کمی نر شود، سوپ بپزد.
منبع:www.mrtaster.com
اب انگور اگه بجوشه حرومه
درسته آب انگور اگه بجوشه و دو سومش بخار نشه حکم شراب را داره تعجب میکنم که به این نکته توجه نداشتید