سوپ ماهی زعفرانی

موارد اولیه

  • 2قاشق چایخوری کره
  • یک عدد پیاز، ریز خرد شده
  • یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده
  • یک عدد هویج، نازک حلقه شده
  • 4قاشق غذا خوری برنج سفید
  • مقداری زعفران
  • 125 میلی لیتر آب انگور
  • یک لیتر، عصاره ماهی
  • 125میلی لیتر خامه پر چرب
  • 350گرم فیله ماهی سفید پوست کنده شده، از جمله کاد،هادوک یا ماهی مانک، به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده
  • 4عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
  • یک برگ جعفری برای تزیین
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  1. کره را در یک قابلمه بریزید روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، تره فرنگی و هویج را به آن اضافه کنید به مدت 3 دقیقه مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
  2. برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. به آن نمک و فلفل بزنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید 20 دقیقه تا زمانیکه برنج و سبزیجات نرم شده و سوپ جا بیفتد، به آرامی بجوشد.
  3. سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را پوره کنید تا صاف و نرم شود. (اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدار کافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمائید).
  4. سوپ را به قابلمه برگردانده، خامه را افزوده و بر روی حرارت کم بریا چند دقیقه آرام هم بزنید تا گرم شود.
  5. به ماهی ادویه زده و به همراه گوجه فرنگی به سوپ در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانیکه ماهی ماهی فقط کمی نر شود، سوپ بپزد.

منبع:www.mrtaster.com

2 نظر برای سوپ ماهی زعفرانی

  1. اب انگور اگه بجوشه حرومه

    پاسخ
  2. درسته آب انگور اگه بجوشه و دو سومش بخار نشه حکم شراب را داره تعجب میکنم که به این نکته توجه نداشتید

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.