سوپ قارچ با سس سفید
موارد اولیه
- قارچ خرد شده=1 لیوان
- آرد سفید=3 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز شده=1 عدد
- كره=25 گرم
- نمك و فلفل=به مقدار لازم
- عصاره مرغ مگی=1 قرص
- شیر=4 لیوان
- خامه زده شده=1 لیوان(در صورت تمایل)
دستور پخت
- پیازها در كره كمی سرخ كرده تا طلایی رنگ شود.
- قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه كرده تا زمانیكه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد را به مواد اضافه كرده هم بزنید.
- شیر را به مواد اضافه كرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیكه كمی غلیظ شود.
- در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه كرده هم بزنید.
منبع : ashpazionline.com
نکته : سوپ را در ظرف ریخته روی آن را با قرچ خرد شده که کمی تفت داده اید تزئین کنید
سس سفیدش دیگه چیه؟
سس سفید همون ترکیب آرد و شیر و کره هست، که اینجا به صورت جداگانه و به ترتیب به مواد سوپ اضافه می شه.
ضمناً من این سوپ رو بدون عصاره ی مرغ می پزم و به جاش کمی جعفری خرد شده در آخر پخت به اون اضافه می کنم.
واقعاً خوشمزه میشه.
کاش میشد سس قارچ و تکی طرزه تهیشو بهمون بگید
مرسی
چقدرم مقویه ارد و شیر هم شد سو÷ ؟ملت چ چیزا میخورن بازم ممنون