سوپ قارچ با سبزیجات
موارد اولیه
- سیبزمینی یك عدد
- هویج یك عدد
- جعفری و كرفس خرد شده یك پیمانه
- پیاز 2 عدد
- قارچ خرد شده 2 پیمانه
- بلغور جو یا گندم یا جو و گندم پرك شده یك پیمانه
- پودر جوانه گندم 2 قاشق سوپخوری
- كدو 2 عدد
- شیر یك پیمانه
دستور پخت
- پیازها را نگینی خرد كرده، كمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن اضافه كنید.
- در این مرحله مقداری پودر جوانه گندم به مواد اضافه كنید تا آب نیندازد.
- كرفس، هویج و كدوهای خرد شده را نیز به مواد اضافه كنید و در آخر سیبزمینیهای ریز شده را نیز به مواد قبلی اضافه كنید و به اندازه مناسب در آن آبجوش بریزید.
- وقتی آب به جوش آمد گندم یا جوی پرك شده را نیز به مواد اضافه كنید.اجازه دهید تا مواد به حدی بپزد كه سوپ دارای غلظت شود.
- وقتی سوپ خوب غلیظ شد یك لیوان شیر و جعفری را به آن اضافه كنید و بگذارید تا سوپ با در باز بجوشد تا سبزی سبز رنگ باقی بماند.
- در مرحله آخر نمك، فلفل و ادویه را نیز به سوپ اضافه كنید و بعد از مدتی آن را از روی شعله بردارید.
اگر غلظت سوپ کافی نبود در آخرین مراحل میتوانید به آن کمی دیگر پودر جوانه گندم اضافه کنید.
این سوپ با مقداری پنیر گودا طعم خوبی پیدا میکند، اما اگر میخواهید سوپ سبکی داشته باشید از پنیر صرف نظر کنید.
خیلی خوبه خیلی ممنون دست گلتون درد نکنه
نوش جان
میشه لطفا مقدار قارچ رو به گرم بگید؟