سوپ شیر (جو و قارچ)

موارد اولیه

  • بلغور جو: 2 پیمانه
  • هویج متوسط: 4 عدد
  • قارچ: 5 عدد
  • شیر: 1 لیتر
  • خامه: 2 قاشق غذاخوری
  • مرغ: نصف یک سینه

دستور پخت

  1. بلغور جو را 12 ساعت خیس می کنیم.
  2. مرغ را می پزیم.بلغور جو،هویج و مرغ را داخل آب میریزیم و با هم می پزیم (حدود 1-2 ساعت)
  3. بعد شیر را اضافه می کنیم و یک ساعت همراه شیر سوپ را می بپزیم.
  4. قارچ را ورقه ورقه کرده و تفت می‌دهید.
  5. در آخر خامه و قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم.

274 نظر برای سوپ شیر (جو و قارچ)

  1. سلام
    من از طریق نمایشگاه با همسرم با این سایت آشنا شدم.اول با شوخی بود ما امروز وقتی سر زدم خوشم اومد.
    یک نظر:من همیشه تو سوپ شیر،به جز خامه،شیر را 2 لیوان و سس مایونز هم 2/3 لیوان میریزم.ابلیمو هم شیرینی سوپ رو میگیره و خوشمزه تر میکنه.(سس و آبلیمو رو یک ربع آخر میریزیم و سریع هم میزنیم تا نبره)یک تکه کوچک کره هم خوبه.
    فکر کنم کامل تر و خوشمزه تر میشه.

    پاسخ
    1. سلام. متشکرم. نظر خیلی خوبیه. پیشنهاد بهتر من اینه که از طریق فرم ارسال غذا، دستور این سوپ رو برای ما بفرستید تا به اسم خودتون تو سایت بگذاریمش. برای بهتر شدن لطفا ازش عکس هم تهیه کنید.

      پاسخ
    2. ممنونم از این که برای بهترشدن سوپ نظر دادید ولی یه نکته ای هست که شیر با سرکه و ابلیمو باعث بیماری پوستی پیسی میشه

      پاسخ
      1. بیماری پیسی یا وتیلیگو یک بیماری دزتگاه خود ایمنی هست و ربطی به تغذیه ندارد

        پاسخ
        1. خررررررررررر

          پاسخ
    3. این سوپ واقعا خوشمزه بود امتحانش کنید

      پاسخ
    4. سلام خیلی دستور ساده و خوبیه. کاری که من میکنم و خیلی به مزه سوپ کمک کرد اضافه کردن پنیر پیتزا – حالا چدار یا ادم هلندی است – ترگیب خیلی خوبی با شیر میده غلظت را هم زیاد میکند ولی دیکر خامه هم لازم نیست

      پاسخ
    5. آخه واقعا مایونز برای سلامتی خوب نیست!
      ما اگه ب خانواده اهمیت میدیم سلامتی خانواده خیلی مهمه!
      هرچی سعی کنیم مایونز رو حذف کنیم بسی بهتره!! (من منکر طعمش نیستم ولی بسیار آسیب رسونه و دارم حذفش میکنم! اینم بگم الان فک نکنید من طرفدار طب سنتی و این چیزام! نه، خیلی م قبولش ندارم)

      در کل ممنون از دستور پخت:))

      پاسخ
    6. واقعلابیسته 👌👌👌👌

      پاسخ
    7. با این ترکیب بسیار چرب و مضر میشود و دیگر خاصیت سوپ ندارد

      پاسخ
  2. سلام حتما
    خوشحال میشم کمکی کنم
    اتفاقا تو این چند روز می خوام بپزم
    حتما میذارم

    پاسخ
  3. َسلام

    من این سوپ را پختم و خوشمزه شد

    مرسی

    پاسخ
    1. افرین

      پاسخ
      1. سلام خسته نباشی من هنوز سوپ شیر درست نکردم میترسم که شیر ربریده بشه لطفا بگین دیقیقا کی شیر رو اضافه کنم که خراب نشه

        پاسخ
        1. وقتی که آب اضافی غذاکشیده شد.شیرسردیابه دمای محیط رسیده فرقی نمیکنه آروم آروم درحالی که اضافه میکنیم هم میزنیم تابه جوش بیادوقل بزنه اونوقت دیگه شعله روملایم میکنیم.تایه ساعت میذاریم جابیفته.اگه دوس داشتیدخامه داشته باشه باشیرمخلوط میکنیدبعدش به سوپ اضافه میکنید

          پاسخ
        2. سلام دوستان من یبار چیزمیزاشو خورد کردم مث هویج سیب زمینی خوشمزه شد ولی یبار دیگ چیزمیزاشو مث همون هویج و سیب زمینی شو رنده کردم بی نظیر شد ب شمام پیشنهاد میکنم

          پاسخ
        3. من نیم ساعت آخر به ردش سس بشامل دو قاشق آرد رو با کره و نمک و فلفل و آویشن تفت میدم و بعد شیر اضافه میکنم تند تند هم میزنم و یکی دو جوش که خورد به سوپ آماده میکنم میتونید خامه هم آماده کنید، با این روش سوپ نمیبره

          پاسخ
    2. راه خوبی روانتخاب کردین
      ما هم این کار را انجام میدهیم

      پاسخ
    3. سوپ خیلی خوش مزه ای هست

      پاسخ
  4. سلام.من شیر رو همونجوری نمیریزم توی سوپ اول یک کره داخل ظرف دیگه آب کرده بعد یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کرده کمی تفت میدم وبعد یک لیوان شیر رو کم کم اضافه میکنم و اونقدر هم میزنم تا شیر خوب غلیظ بشه تقریبا مثل یه سس بشه بعد این سس رو به سوپ اضافه میکنم بلافاصله سوپ یه غلظت خوبی پیدا میکنه. خیلی ممنون از سایت خوبتون.

    پاسخ
    1. سلام. پیشنهاد خیلی خوبیه.
      متشکرم که تجربه تون رو با ما به اشتراک میگذارید.

      پاسخ
      1. ممنون مفید بود من هنوز درست نکردم چون بلد نبودم متشکر

        پاسخ
    2. شما بهتره برا لعاب سوپ جو پرک خورد کنید و اضاف کنید

      پاسخ
    3. این بهترین روشه

      پاسخ
  5. سوپ رابرای مادر شوهرم پختم او هم خوشش آمد

    پاسخ
    1. سلام مرسی از راهنمایتون چون من اصلا بلد نبودم سوپ شیر درست کنم

      پاسخ
    2. من هم 😜

      پاسخ
  6. سلام خسته نباشید
    من سوپ شیر رو درست کردم واقعا خوشمزه بود
    یه تغییر کوچیک ولی خوشمزه هم بهش دادم : بلال رو حلقه حلقه کردم و قبل اینکه تو سوپ بریزم داخل آب جوش گذاشتم خوب بپزه بعد به بقیه مواد سوپم اضافه کردمش. ذرت خسابی سوپ رو خوشمزه کرد

    پاسخ
    1. متشکرم راضیه خانم. خیلی حرکت خوبی بود. ممنون

      پاسخ
  7. سلام سوپ خیلی خوشمزه ایی هستش به نظرشمااگه سبزیجات معطر هم بهش اضافه کنیم چطور میشه؟

    پاسخ
    1. طبیعتا خیلی خوشمزه تر خواهد شد

      پاسخ
    2. با سبزی معطر محشر میشه

      پاسخ
  8. سلام من حتما فردا این سوپ را درست میکنم.

    پاسخ
  9. بلغور جو چییییییییییییییه؟

    پاسخ
    1. هیچی بفکه

      پاسخ
    2. جو رو چن قسمت میکنن با دستگاه میشه لغور جو

      پاسخ
      1. سلام دستتون درد نکنه عالیه ولی نمیشه بجای شیر از ماست استفاده کرد

        پاسخ
        1. نه

          پاسخ
    3. همونجوهستش که خردش کردن تاراحتتروالبته سریعترپخته بشه

      پاسخ
  10. سلام من این سو÷ را درست کردم فقط همان طور که گفتید مواد را میکس کردم بعد سس سفید و قارچ را اضافه کردم و به آن ÷ودر کاری دم خیلی خوشمه بود با تشکر

    پاسخ
    1. نوش جانتون

      پاسخ
  11. سلام .من این سوپ را درست کردم ولی وقتی شیرگرم بهش اضافه کردم بریده بریده شد و خراب شد.لطفا راهنمایی ام کنید

    پاسخ
    1. سلام، شیر نباید خیلی سرد باشه و باید کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید.البته من هم ترجیح میدم به صورت سس سفید درست کنم بعد یک ربع آخر اضافه کنم.

      پاسخ
    2. عزیزم تو یه ظرف دیگه گرمش کنید بعد به سوپ اضافه کنید

      پاسخ
    3. چون از زمان اضافه کردن شیر به سوپ تا جوش آمدن باید آن را هم بزنیم تا نبره

      پاسخ
  12. سلام ممنون از همه کساییکه با خلاقیتشون ما رو هم کاربلد میکنن ممنون از سایت خوبتون ریختن بلال فکر خوبی بود بنظرم بلال های کوچک آماده کنسروی هم اگه حلقه بشه خیلی خوشگل میشه پخت هم لازم نداره

    پاسخ
  13. ممنونتشکرخیی عالی بود

    پاسخ
  14. سلام من این سوپو درس کردم واقعا عالی عالی بو
    اما اینجوری…
    اول جو رو حدود 6ساعت رو حرارت پختم و در طول پختش اب بهش اضافه میکردم و شور دادم تا ته نگیره
    سینه مرغ رو جدا پختم و ریش ریشش کردم
    بعد یه پیاز +یکی دو تا هویج+یه کم جعفری+قارچ خورد شده رو تفت دادم به همین ترتیبی که گفتم
    بعد این مواد رو به جوهایی که بعد پخت با غذاساز میکس کردم اضافه کردم
    همینطور مرغای ریش شده
    بعد شیر گرم رو اضافه کردم
    حتما درس کنید
    راستی جو واسه هر نفر یک مشت کافیه.

    پاسخ
    1. سلام. خیلی خیلی ممنونیم. کاش ازش عکس بگیرید و برای ما بفرستید.

      پاسخ
    2. البته جعفری رو باید آخر بریزید

      پاسخ
    3. سلام ببخشید خامه اضافه نکردید

      پاسخ
  15. منم درست کردم بسیار عالی شد

    پاسخ
  16. ســــــــــــــــــــــــلام سپاس فراوان از از شما سوپ رو درست کردم عالییییییییییییییی شد.

    پاسخ
  17. سلام بنظر خوشمزه مییاد حتما درست می کنم واقعا سایتتون عالییییییییییییییییییییی ممنون

    پاسخ
  18. دیدگاهم یاد گرفتن غذاهای خوشمزه ست فکر کنم خیلی خوب غدا نمیپزم تا وسطای اشپزیم خوبه اما از نتیجه خیلی راضی نیستم

    پاسخ
  19. واقعا خوشمزه است

    پاسخ
  20. باسلام
    واقعا عالی بود برای اولین بار درست کردم حرف نداشت ممنونم ولی من با جوپرک درست کردم خوب شد به نظر من مقدار هویجش بیشتربود بجای خامه سس سفید زدم.بازم ممنون

    پاسخ
  21. سلام خوشمزه بوذ

    پاسخ
  22. درباره غذاهای کم چرب هم چیزی بنویسید

    پاسخ
  23. سلام اما شیر و قارچ تفت داده چربیش اونقدر زیاد هست که نخواییم مایونز و کره هم بزنیم. اونوقت چند روز بعدش باید بیفتیم دنبال غذای رژیمی

    پاسخ
  24. سلام من خیلی دوست دارم این سوپ رو بپزم فقط خواهشا” بگید مواد لازم که گفته شده برای چه تعداد افراد خانواده است ممنون

    پاسخ
  25. سلام من هنوز درست نکردم ولی الان که خوندم دهنم اب افتاد ه الان که دیره ولی صبح حتما درست میکنم مرسی

    پاسخ
  26. واقعا سایت جالبی هست کاش قابلیت چت هم داشت

    پاسخ
  27. کسی ایدی نداره مشاوره کنیم با هم

    پاسخ
  28. عالی بود مرسیییییییییییییی

    پاسخ
  29. از چه خامه ای استفاده کنیم از قنادی بگیریم یا از بقالی

    پاسخ
    1. بقالی

      پاسخ
  30. سوپ شیرمن تنها سوپیه که باب میل شوهرمه من داخلش حتما سس بشامل میزنم جعفری را ۵دقیقه قبل از پایان کار میریزم که رنگش سبز بمونه در ضمن بهتره خامه راوقتی که سوپ را داخل ظرف کشیدیم اضافه کنیم چون نباید حرارت مستقیم ببینه راستی ذرتم رنگشا قشنگتر میکنه

    پاسخ
    1. عالیه عزیزم منم دقیقا همین طوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

      پاسخ
  31. من همیشه تو این سوپ عصاره مرغ می ریزم . خیلی خوشمزش می کنه . امتحان کنین. پشیمون نمیشین.

    پاسخ
  32. سلام من این سو÷ با جو ÷رک درست میکنم عالی میشه شمام امتحان کنید اگر میشه هویج ÷لو را یاد بدید

    پاسخ
    1. مواد لازم برای 4پیمانه برنج: 1- (2کیلو هویج)
      2-2عدد پیاز درشت
      3- 1عدد سینه مرغ
      4- نمک و زعفران و زردچوبه به مقدار لازم
      ابتدا هویج را خلال های نازک کرده یا رنده ی خیلی درشت داخل ماهیتابه سرخ میکنیم تا طلایی شود.
      پیاز هایمان را طلایی سرخ کرده.
      سینه مرغ راهم بدون رب با زعفران میپزیم وریش ریش میکنیم با هویج و پیاز مخلوط میکنیم و کمی هم شکر اضافه میکنیم.
      برنج را آبکش کرده و مانند لوبیا پلو مواد را لابلای برنج ریخته و در آخر یک لیوان آب زعفران روی آنها ریخته و دم میکنیم
      (واقعا محشره حتما درست کنید……. :)

      پاسخ
      1. حالا اگه بجای هویج زرشک استفاده بشه خیلی خوشمزه میشه. من با زرشک درست کردم عالی شد

        پاسخ
  33. با سلام. یه سئوال دارم توی دستوری که من باهاش سوپ شیر درست کردم نوشته بود زمانی که سوپ آماده شد شیر را گرم کرده و به سوپ اضافه کنید و سرو کنین درغیر اینصورت شیر بریده میشه منم اینکارو کردم ولی سوپ خیلی آبکی شد و همسرم خوشش نیومد و نخورد ترسیدم اگه شیر را با سوپ بپزم و بذارم غلیظ شه بریده بشه حالا میخوام با دستور شما درست کنم که آبکی نشه فقط شیر رو سرد اضافه کنم یا داغ؟؟
    خیلی ممنونم

    پاسخ
    1. سلام برای سوپ شیر حتما باید شیر قبلش گرم بشه .و من خودم هویج رو رنده میکنم خامه هم نمیزنم و فلفل سفید برای این سوپ استفاده میکنم

      پاسخ
    2. خانم عزیز،به هیچ عنوان وقتی مواد درحال پخت هستند
      آبلیمو یا ترشی اضافه نکنید
      در آخر یکی 2قاشق (بستگی به مقدار شیر)آرد رو تفت بده ی قاشق کره بعدش اضافه کن
      وقتی هم تفت گرفتن کم کم شیر رو اضافه کنیدو هم بزنید
      تا جوش بیاد
      بعد کم کم به مواد سوپ که آماده شد اضافه کنید،بعد از 20دقیقه که جا افتاد آمادس،بستگی به غلظتی که میخواین
      البته همش هم بزنید تا ته نگیره

      پاسخ
      1. من اینکارو کردم
        شیر بریده بریده نشد
        ولی لکه های چربی حاصل از کره خیلی تو سوپ مشهود بود همش روش دایره دایره زرد رنگ بود
        ولی مزه ش محشر بود

        پاسخ
  34. این سوپ سبزیجات ندارد فقطباید با جعفری تازه خرد شده تزیین شود

    پاسخ
  35. سوپش فوق العاده بودش.واقعا ممنونم عزیزم

    پاسخ
  36. سوپ خیلی خوشمزه ای هستش
    شوهرم عاشقه این سوپه و قراره امشب براش درست کنم. با جعفری تازه معرکه میشه. حتما امتحان کنید

    پاسخ
  37. عالی است

    پاسخ
  38. سلام من این سوپو درست کردم یه کم شیرین مزه بود یعنی اشکال کارم چی بوده؟ممنون میشم پاسخ بگیرم

    پاسخ
    1. سلام. خب شیر و خامه و هویج موجب میشود که غذا کمی شیرین شود.

      پاسخ
  39. سلام من هنوز درست نکردم ولی چون از بوی شیر خوشم نمیاد و نمی خوام غذام بوی شیر بده چکار باید بکنم ؟و یکی دیگه اینکه قارچ را در چه حد باید تفت داد.یه دفعه تفت دادم حسابی آب انداخت و بوی خیلی بدی داد.مرسی

    پاسخ
    1. منم از بوی شیر متنفرم، توی تموم غذاهای این چنینی ، تره ی خشک میریزم ، باور کنین محشر میشه ،بوی بد شیر هم گرفته میشه

      پاسخ
    2. قارچ رو اول توی قابلمه بریزید و وقتی اب سیاهی انداخت اون رو ابکش کنید سپس دوباره با کمی کره تفت بدید

      پاسخ
  40. سلام من امروز میخوام درست کنم ولی قارج ندارم میشه.

    پاسخ
  41. ضمن سلام و خسته نباشید از زحمات فوق العاده تون ممنونم و واقعا هرکس که این سایت رو راه اندازی کرده دستش درد نکنه خیلی عالیه واقعا مغز متفکری دارید

    پاسخ
  42. میشه بجای جعفری سبزی سوپ استفاده کرد؟

    پاسخ
  43. سلام خیلی عالیه من فرداشب مهمون دارم میخوام درست کنم خداکنه خوب بشه

    پاسخ
  44. سلام خیلی عالیه من فرداشب مهمون دارم میخوام درست کنم خداکنه خوب بشه واقعا سایت خوبیه اگه برای ماه رمضان هم دسرهای جدید یادبدهید خیلی ممنون نیشم

    پاسخ
  45. ممنون از تجربه های دوستای خوبم سوپ زیباوباکلاسیه واسه مهمونی های ماه رمضون عالیه

    پاسخ
  46. من عاشق این سوپم فردا هم حتما درست میکنم

    پاسخ
  47. ما جمعه خونه مادر شوهرم افطاری دعوت شدیم به من گفتند که سوپ شیر درست کنم25 نفر هستیم من تا حالا برای این تعدادسوپ شیر درست نکردم حالا موندم چه کار کنم من را راهنمایی کنید با سپاس فراوان از شما

    پاسخ
    1. سلام.
      ما هم تا به حال برای 25 نفر درست نکردیم ولی میتوانید نسبت های همین غذا را حدودا 6 برابر کنید تا به مقصدتون برسید! باتشکر

      پاسخ
  48. سلام ممنون واقعا خوشمزه شد واسه افطار درست کردم همه خوششون اومد

    پاسخ
  49. سلام منم این سوپ رو واسه مهمونی افطارم درست کردم فوق العاده خوشمزه شد و همه خوششون اومد به نظرم یکی از بهترین سوپهاست.

    پاسخ
  50. سلام ممنون از دستور خوشمزه تون. من یه تغییرات کوجیکی توی این سوپ میدم که به نظرم خوشمزه می شه. از جمله اینکه به جای جعفری از شوید استفاده میکنم. دوم اینکه جو پرک رو آسیاب می کنم و مثل آرد میشه. اینجوری سوپ زودتر آماده می شه و لعاب کافی هم داره. اما فکر کنم ایده آرد و کره وشیر هم که همون دستور سس بشامله ، بد نباشه. یادم باشه امتحان کنم. ممنون

    پاسخ
  51. ببخشید یادم رفت بگم کرفس و نخود سبز هم اگه اضافه کنید بد نیست. اما برای مهمونی ها اینارو استفاده نمی کنن. فکر کنم به خاطر زیبایی سوپ هستش که فقط هویجهای نگینی و تکه های سبزی توش دیده بشه.

    پاسخ
  52. سلام….ما خونوادگی عاشقه این سوپیم.ولی من قارچ و بعد از اینکه خرد کردم میریزم با هویج میپزه..فکر کنم اینجوری بوی قارچ گرفته میشه..به نظر من قارچ وقتی تفت داده بشه بوی بدی میده..اتفاقا من دارم الان واسه افطار میپزم…جاتون خالی

    پاسخ
  53. تشکر وسپاس خیلی خوشمزه بود اما اسرین نخورد.

    پاسخ
  54. من عاشق سوپ شیرم امشبم قراره مامانم برای افطار بپزه.

    پاسخ
  55. سلام برای این سوپ اگر بخوایم ترش بشه چه موقع آبلیمو رو اضافه کنیم

    پاسخ
    1. سلام به نظر من ابلیموی تازه یا لیمو رو موقع سرو اضافه کنید بهتره

      پاسخ
  56. دمت گرم . واقعا خوشمزه بود . عاشقش شدم .
    خدا خیرتون بده .

    پاسخ
  57. سلام .امشب این سوپ و درست کردم سوپ خیلی خوشمزه ای بود بچه هام که سوپ دوست نداشتند وقتی خوردند خیلی خوششون اومد وسفارش کردند همیشه فقط از این سوپ درست کنم .متشکرم عزیزم . خسته نباشی

    پاسخ
  58. اوخ خیلی گشنمه اینا رو دیدم گشنه تر شدم باید بزودی درستش کنم حتما خوشمزسسسسس

    پاسخ
    1. سلام من یبار سوپ شیرو درست کردم طبق دستوری که دادین وشیرو هم یکم جوشوندم بعد به بقیه مواد پخته شده اضافه کردم ولی شیر کاملا بریده بریده شد و یه چربی خیلی زردی هم همش روی سوپم بود که قیافشو زشت کرده بود طعمش بد نبود،میشه راهنماییم کنیین چرا با اینکه شیرو جوشوندم باز بریدو اینکه چرای روی سوپم چربی زرد رنگ وایساده بود؟

      پاسخ
  59. دیروز همسایه مون سوپ شیر برای افطاری برامون آورد با این تفاوت که علاوه بر ذرت و هویج قارچ نخود فرنگی ام ریخته بود.یک کمی مزه شو خراب کرده بود.

    پاسخ
  60. من هنوز نپختم اما فک کنم خوشمزه بشه.مرسی

    پاسخ
  61. خوشمزه خیلی زیاد. ممنون

    پاسخ
  62. عالی عالی

    پاسخ
  63. خیلی عالی بود البته با ایجاد کمی تغییر
    در کل مرسی =))

    پاسخ
  64. میخوام درست کنم.امیدوارم خوب در بیاد…

    پاسخ
  65. ممنون”’خوشمزه بود

    پاسخ
  66. ممنون”’
    من درست کردم عالی بود

    پاسخ
  67. خوب

    پاسخ
  68. سلام
    سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
    کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
    مرسی

    پاسخ
    1. سلام .قارچ رو باید توی ابلیمو گذاشت تا زود سیاه نشه .امیدوارم کارساز باشه .البته ابلیموی خونگی .

      پاسخ
  69. خیلی عالیه ممنون

    پاسخ
  70. میشه بجا خامه چیزه دیگه ای ریخت؟اگ هست چی؟
    آخه ی بار ی مدل سوپ شیر و قارچ درس کردم شیرین شد خوشم نیومد

    پاسخ
  71. سلام این اولین بار است که با این سایت آشنا شدم .من سس سفید آماده میکنم و شیر رو با این سس در نسبتا آخر زمان پخت اضافه میکنم فوق العاده مجلسی و خوشمزه میشه .

    پاسخ
  72. خیلی خوشمزه بود

    پاسخ
  73. سلام
    من سوپو درست کردم البته فلفل دلمه ای هم اضافه کردم و قارچشو با کره تفت دادم خوب شده بود

    پاسخ
  74. نظری ندارم آخه بچه ام یاسین خیلی دوست داره نمی دونم خوب بشه یا نه

    پاسخ
  75. سلام
    من قارچ رو با کره تفت میدم بعد تو سوپ میریزم ( کره عطر خوبی به غذا میده .
    راستی من با هویج سیب زمینی هم رنده میکنم و میریزم .

    پاسخ
  76. سلام من این سوپ رو تا به حال درس نکردم حالا فردا میخوام درس کنم
    شنیدم میگن اگه جو و برنج بریزی خوشپزش میکنه؟

    پاسخ
  77. سلام من توی سوپ شیر کمی ساقه کرفس خیلی ریزخردشده هم اگر داشته باشم می‌ریزم در ضمن من امتحان کردم اگر خامه رو در آخر فقط برای تزئین روی سوپ بریزیم خوشمزه تر میشه خامه اگر با سوپ حرارت ببینه طعمش عوض میشه

    پاسخ
  78. سلام من اولین باره که به سایت شما سر زدم .خیلی خوشحالم ازاین همه خانوم کدبانو .منم این سوپ رو درست کردم خیلی خوشمزس .البته اون دوستمون که گفته بود کرفس داشته باشه راست میگن خیلی عالی میشه .

    پاسخ
  79. سلام من دیشب این سوپ رو درست کردم عااااااااااااای شد اما شیرش بریده بریده شد کاش قبلش یه سر به سایتتون میزدم.
    دلیل بریده شدنش چیه؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. سلام دوستان منم این سوپو خیلی دوست دارم. اول جو را داخل قابلمه میریزم 1 پیاز درسته هم میندازم داخلش روی حرارت زیاد.هویج هارو نگینی خرد میکنم به جو اضافه می کنم. روی حرارت زیاد تا جوش بیاد.وقتی جوش اومد حرارت را کم میکنم تا خوب بپزد. وقتی هویج و جو پخت .1دونه گالینا بلانکای مرغ اضافه می کنم.قارچ را اضافه میکنم بعد شیر را که از قبل بیرون گذاشتم یا حرارت دادم رو آروم آروم به سوپ اضافه وهم میزنم.بهتره دمای شیر با آب یکی باشه که نبره. بعد 2قاشق آرد را با آب سرد مخلوط می کنم وبعد به سوپ اضافه.شعله را کم میکنم تا جا بیفته. نمک و فلفل و آبلیمو و جعفری را آخر اضافه و در آخر که سوپ را کشیدم رویش خامه میدهم.

      پاسخ
      1. یه سوال داشتم
        من جو رو قبلا پختم تو یخچال گذاشتم یعنی اماده هس
        اونو چطور تو سوپ بریزم؟؟؟از اول درش بیارم با پیاز بذارم دوباره بپزه؟؟؟

        پاسخ
  80. سلام من دارم درست میکنم ولی توش کرفس ریز خورد کردم وجعفری هم 4 قاشق میخوام بریزم قارچ هم تفت ندادم وهمینجوری توش ریختم چشیدم خوب شده بود برای اینکه شیر بریده نشه باید در اخر که خواستین خاموش کنین به صورت گرم شده کم کم اضافه کنید وهم بزنید

    پاسخ
  81. سلام من یه بار درست کردم ولی جا نیوفتاد آبکی بود

    پاسخ
  82. مرسی عالی بود

    پاسخ
  83. ممنون. یه بار دیگه سراغ این سوپ را از سایتتون گرفتم ولی پیدا نکردمش.

    پاسخ
  84. جالبه .. هیچ کس به این اشاره نمیکنه که فلفل این سوپ باید سفید باشه. فلفل سفید خیلی طعمشو متفاوت می کنه

    پاسخ
  85. سلام
    میشه بدونه خامه و قارچ این سوپ را درست کرد؟

    پاسخ
  86. سلام
    ببخشید یکم دستور این سوپ کامل نبود
    بایدمرغ و جدا بپزیم بعد دوباره با هویج بپزیم؟؟؟؟

    پاسخ
  87. من شیر رو گرم کردم با شعله کم غلیظ که شد داخل سوپ ریختم مزه خامه میگیره.

    پاسخ
  88. من خیلی دوست دارم سوپ شیر درست کنم ولی هر وقت درست کردم خراب شده یعنی خامه یا شیر بریده
    میشه لطفا بگید دقیقا کی باید شیر و یا خامه رو بریزیم
    ضمنا من کلا نمی دونم چه جوری آرد ه باید تفت بدم وشیر یا خامه بهش اضافه کنم
    اینو واسه یه غذای دیگه می خوام

    پاسخ
  89. سلام این سوپ رو میشه بعد از پختن یکی دو روز تو یخچال نگهداری کرد یا نه ؟

    پاسخ
    1. من درست کردم خیلی خوشمزه بود من از جوی پرک استفاده کردم و زمان خیس کردن جو را صرف نکردم جو هم سریعتر پخته شد . ممنونم

      پاسخ
      1. سلام این سوپ فوق العاده هست حتما امتحان کنید باعشق وحوصله بهش اضافه کنید محشره نوش جانتان من از گفتگوی شما لذت بردم وهم استفاده

        پاسخ
  90. سلام من مثوجه نشدم کاملترتوضیح بدید

    پاسخ
  91. سلام خسته نباشید یک سوال داشتم اگه بجای بلغورجواز اردسفید استفاده کنم چی؟؟بازم خوب میشه؟

    پاسخ
  92. سلام

    پاسخ
  93. ببینیدبایدشیررو جداگرمش کنید واخرسر اضاف کنید یعنی اخر پخت غذا

    پاسخ
  94. وگرنه شیرمیبره

    پاسخ
  95. خیلی خوشمزه بود.مرسی
    به این سایت هم سر بزنید
    http://Www.amozeshashpazi.ir

    پاسخ
  96. خیلی ممنون از غدا

    پاسخ
  97. وری گود,بود

    پاسخ
  98. من همیشه این سوپ درست میکنم خیلی خوشمزه پسرم عاشقشه

    پاسخ
  99. سلام می شه باجوپرک درست کرد

    پاسخ
  100. سلام به این سوپ نباید نمک اضافه کرد؟

    پاسخ
  101. من این سوپ این جوری درست می کنم واقعا خوشمزه میشه کره رو درون قابلمه تفت می دم بعد یه قاشق ارد رواضافه می کنم هم می زنم بعد اب مرغ من خودم اب پای مرغ می ریزم بعد جوها رو که قبلاپختم رو اضافه می کنم بعد هویچ وفلفل دلمه ای وقارچ رو اضافه می کنم وبعد شیرو اضافه می کنم بعد نمک می ریزم بعد که یکم غلیظ شد فلفل سیاه می ریزم با جعفری بعد که غلیظ شد خاموش می کنم خیلی راحت و خوشمزه اس من جوشو از دیگر مواد زیاد می کنم از اون یکی مواد فقط یکم می ریزم که دیده بشه نوش جون

    پاسخ
  102. یادم رفت بگم شما می تونین اخر سر وقتی می یارین سر سفره خامه هم بریزین من خودم نمی ریزم چون از شیر محلی استفاده می کنم پر چربه

    پاسخ
  103. سلام، بسیار عالی بود البته باکمی کرفس وجعفری وفلفل سبز عالی میشه متشکرم از سایت بسیا رخوبتون

    پاسخ
  104. سلام تشکر از تجربیاتتون به نظرم اگه سس مایونز استفاده نکنین بهتره. چون سس مایونز برای بدن ضرر داره

    پاسخ
  105. با سلام سایت خوبیه ممنون از زحماتتون خیلی خوبمیشه پخت غذاها همراه با تصویر باشه تو یاد گیری خیلی کمک میکنه

    پاسخ
  106. بنظرم سوپ عاااالیه باید باشه

    پاسخ
  107. خوش به حالتون سوپ سفید خوردین . منو سلطان (خواهرم) تا الان اصلا سوپ معمولی هم ندیدیم .

    پاسخ
  108. من دارم میپزم ش ……..امیدوارم ک خوب شه…حتمانظرماخاهم گفت

    پاسخ
  109. سلام حتما باید بلغور باشه؟ نمیشه بت جو پوست کنده باشه اگر میشهراهنمایی کنید . مرسی.

    پاسخ
    1. سلام فرقی نمی کنه عزیزم

      پاسخ
  110. اینو میخوام بپزم اما بلغور اینجا نیست

    پاسخ
  111. خیلی دوست داشتم دستورشوپیداکنم.مرسی عزیزم

    پاسخ
  112. سلام بجای شیر وسس سفید ازسس مایونز استفاده کنید واقعاخوشمزه ست نوش جان

    پاسخ
  113. سلام فردا میخوام بپزم !فکرکنم خیلی خوشمزه باشه

    پاسخ
  114. دوستان عزیزم برای اینکه شیرتون بریده بریده نشه هم قبل اینکه شیرو اضافه کنین گرمش کنین هم اینکه نمک و آبلیمو قبل شیر اضافه نکنین.حتما درپایان کار نمک و آبلیمو رواضافه کنین.باتشکر از سایت خوبتون.

    پاسخ
  115. ی چیز دیگم یادم اومد اینکه نخود سبزم من اضافه میکنم ولی کم نه خیلی زیاد، شکل زیبایی ب سوپتون میده..

    پاسخ
  116. من پختم دوست نداشتم

    پاسخ
  117. من هنوزنپختم. هفته آینده مهمونی بزرگی دارم میپزمش ازوبلاگ خوبتون ممنونم******

    پاسخ
  118. حتما حتمابه سوپتون فلفل سیاه رو اضافه کنید فوق العاده میشه تندیش هم زننده نیست

    پاسخ
  119. خیلی سایت خوبی دارید

    پاسخ
  120. هنوز نپختم ولی ب احتمال زیاد فردا میپزم امیدوارم خوشمزه بشه

    پاسخ
  121. شرمنده من یکم گیج شدم در دستور شما نوشته نشده هویج به چه انداز ه ای خوردبشه از طرفی در نظرا حرف از میکس شدن مواد زده شده چی کار کنم

    پاسخ
  122. عالی بود.

    پاسخ
  123. من اىن سوپو با شوىد درست کردم خىلى عالى شد ممنون از راهنماىىتون چون قبلا شىر مىرىختم سوپ برىده برىده مىشد حالا فهمىدم به خاطر اىن بود که جلوتر نمک رىخته بودم

    پاسخ
  124. سلام.من همیشه این سوپ و درست میکنم.خیلی خوشمزست.البته پیاز فراموش نشه بهتره

    پاسخ
  125. سلام
    فوت کوزه گری این سوپ اینه که یه قاشق آرد رو با کره تفت بدین و به همراه شیر به سوپ اضافه کنید در این صورت حتی با اضافه کردن آبلیمو هم شیر نمیبره و ظاهر زیبای سوپ حفظ میشه.

    پاسخ
    1. سلام شیری ک اضافه میکنید باید داغ باشه با کره و ارد تفت بدیم؟

      پاسخ
  126. سلام به نظر من با یه خرده فلفل قرمز هم خوشمزه تر میشه

    پاسخ
  127. طرز تهیه اش معرکه بود.مرسییییییییی

    پاسخ
  128. سلام من تازه باسایتتون اشنا شدم ممنون من این سوپ بلد نبودم فردا حتما درستش میکنم

    پاسخ
  129. سلام من از این سایت واقعا لذت بردم جون اشگالاشا بر طرف کرده ممکن بود منم به این موردها بخورم ممنون درست می کنم

    پاسخ
  130. ببخشید،سلام….ایرادی داره جو کمتر از دوازده ساعت خیس بخوره؟؟؟مثلا سه ساعت

    پاسخ
    1. سلام. ممکنه برای پخت آماده نشه

      پاسخ
    2. من اصلا جو را خیس نمی کنم می ذارم می پزه تا حالا هم سوپم بد نشده

      پاسخ
  131. سلام دوستان من این سوپ را درست کردم واقعاعالی شد ی نکته اساسی اگه یکی از اعضای خانواده به شیر علاقه ندارند قبل از شیر ریختن ی مفدار برا ائن کنار بذارید یا تره که اشاره کردند برا از بین بردن طعم شیر خوبه استفاده کنید

    پاسخ
  132. عااالی بود دوست داشتم

    پاسخ
  133. سلام میشه دستور پخت این سوپو واضح تر برام توضیح بدید

    پاسخ
  134. سلام
    من فردا میخوام این سوپو درست کنم برای اولین بار
    قبلا خونه یکی از اقوام خوردم فوووووق العاده بود
    امیدوارم ک خوب از اب در بیاد

    پاسخ
  135. من این سوپ رودرست کردم واقعاعالیه.ولی اگرتوش آبلیمویاسرکه بریزیم طعم شیرازبین میره ومزه سوپ جو روبه خودش میگیره

    پاسخ
  136. من هر کاری میکنم شیر میبره
    چ کنم!؟

    پاسخ
    1. شیر را قبل از اینکه به سوپ اضافه کنی بجوشونش
      اینطوری هم شیرت غلیظ تر و خوشمزه تر میشه هم با سوپ هم دما میشه و نمیبره
      ولی بازم باید کم کم و در حین هم زدن سوپ شیر را اضافه کنی

      پاسخ
  137. ممنون من هم هفته آینده مهمون دارم مخواستم درست کنم بلدنبودم

    پاسخ
  138. خیلی عالی بود.
    مرسی

    پاسخ
  139. دستتون درد نکنه خیلی خوشمزه و عالی بود

    پاسخ
  140. معرکه بود

    پاسخ
  141. من از مامانم یادگرفتم که آسونتر از اینه -نیم ساعته هم آماده میشه
    اول با ی1 پیاز پیاز داغ کرم بعد 3تا قارچ رنده کردم با پیازتفت دادم بعدکه خوب تفت خورد2عدد شیرپاکتی را آرام آرام اضافه کردم ویک استکان جو (پرک شده)که زود آماده میشه وبه جوش زیادی احتیاج نداره ریختم وبلا فاصله یک سیب زمینی نگین نگین خورد کردم ریختم نیم ساعت بعد سوپ خوشمزه ی ما آماده شد فوق العاده بود

    پاسخ
  142. سلام میشه لطفا جواب بدین؟ برای500 نفر سوپ جو وشیر مواد چقد میخواد جو شو هم بگیین کافیه

    پاسخ
  143. خواب بود

    پاسخ
  144. سوپ خوشمزه اییه

    پاسخ
  145. سلام .من دوست دارم با شما در ارتباط باشم چه کار باید کنم .ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
  146. ممممممممممممممممممممممممممم

    پاسخ
  147. ایا از هر خامه ای میشه استفاده کرد

    پاسخ
  148. عالی مثل همیشه ممنون

    پاسخ
  149. ببخشید من متوجه نشدم خامه رو چجوری اضافه میکنیم ؟ میریزم هم میزنیم یا مدل دیگه ایه ؟

    پاسخ
  150. سلام من این سوپو درست کردم وقتی شیرو به اب مرغ اضافه کردم شیر برید علتش چی میتونه باشه؟

    پاسخ
    1. باید قبل از اضافه کردن شیر را حرارت دهید

      پاسخ
  151. عالیه

    پاسخ
  152. سلام من این سوپ و زیاد درست میکنم من به سوپم یه بطری شیر اضافه میکنم و واسه ادویه هم کمی آویشن میریزم خیلی خوب میشه

    پاسخ
  153. دست شما درد نکنه.سایت شما خیلی عالیه

    پاسخ
  154. با سلام..توی انواع سوپ جو باید از چه نوع خامه ای استفادن کنیم؟همین خامه های پاستوریزه صبحانه؟یا نوعه خاصی از خامه؟!

    پاسخ
  155. من سوپ را با گوشتکوب برقی بعد از پخت میزنم وهیج نیم پز را روش برای تزیین میریزم با جعفری خرد شده.

    پاسخ
  156. با سلام و تشکر
    ببخشید سوپ من یکم بوی شیر میده…بوشو من و همسرم دوست نداریم چیکار کنم؟

    پاسخ
  157. سوپ خیلی خوش مزه ای هست

    پاسخ
  158. سلام من این سوپو درست کردم وقتی شیرو به اب مرغ اضافه کردم شیر برید علتش چی میتونه باشه؟

    پاسخ
  159. واقعا خوشمزست ، حتما سبزیجات معطر هم استفاده کنید

    پاسخ
  160. خیلی عالی بود

    پاسخ
  161. سلام میخواستم بدونم برای 20 نفر چقدر بلغور جو لازم است?

    مرسی با تشکر

    پاسخ
  162. سلام
    میگم این غذا نمک و ادویه هیچی نداره؟

    پاسخ
  163. من جو پرک ندارم توی خونه،بجاش چی بزنم

    پاسخ
  164. سلام من این سوپ پختم عالی بود بی نظیر ممنونم

    پاسخ
  165. خیلی خوشمزه بووود ممنونم

    پاسخ
  166. سلام.این سوپ نمک و ادویه نداره؟؟؟؟؟،

    پاسخ
  167. ببخشید از چه مارک شیر استفاده کنم؟ از شیر محلی گوسفندی هم میشه؟

    پاسخ
    1. از شیر محلی استفاده کنیدــــــــــــــــــــــ

      پاسخ
  168. خیلی سوپ خوشمزه ایه،واقعا عالیه،ولی من همیشه یکم کره و یکی دو حبه سیر خرد شده و جعفری و گشنیز خرد شده هم میریزم ،واقعا عالی میشه ،حتما شماهم امتحان کنید

    پاسخ
  169. سوپ بسیار خوشمزه اییه

    پاسخ
  170. خوشا به حال همتون که به اشپزی عشق می ورزید من دوست دارم بپزم ولی هیچ علاقه ای برای من در اشپزی نیست که تکانی به خودم بدم

    پاسخ
  171. من این سوپها رو بارها پختم و واقعا خوشمزه است.. ذرت، ساقه کرفس، تره فرنگی، مرغ، هویج نگینی، پیاز و جوپرک رو باهم تفت میدن و اب می ریزم میذارم بپزع.بعد مرغشو ریش ریش میکنم.اواخز کار قارچی که با کره و ابملیمو تفت دادم رو اضافه میکنم و به کم جعفری میریزم. یه کم که جوشید، شیر و خامه رو اضافه میکنم.و درنهایت یک مشت زرشک مزه اش رو عالی میکنه.

    پاسخ
  172. مگه میشه سوپ بدون پیاز وادویه

    پاسخ
  173. سلام من امروز اولین بار این سوپ پختم خوشمزه بود ممنون

    پاسخ
  174. عالیه من میخوام امشب درست کنم مهمون دارم

    پاسخ
  175. سلام. منم میخوام درست کنم ولی خدا کنه خوب بشه

    پاسخ
  176. من امشب درست میکنم امیدوارم خوب بشه

    پاسخ
  177. من امشب درست میکنم امید وارم خوب بشه

    پاسخ
  178. من از بوی شیر متنفرم و امروز خونه ی عموم اینا افطاری دعوت شدیم و برای اولین بار سوپ شیر خوردم و خیلی هم خوشمزه بود

    پاسخ
  179. دورغ همش قیافش خیلی زشت است ………

    پاسخ
  180. منم درست کردم عالی شد

    پاسخ
  181. سلام میشه خامه نزنیم ب این سوپ؟؟؟؟؟اگه میشه بجاش چی بزنیم؟؟؟در ضمن این سوپ ادویه نداره؟؟؟

    پاسخ
  182. عجب

    پاسخ
  183. لطفا طرز تهیه سالاد استیک اسپایسی رو هم بزاردی ممنون میشم.

    پاسخ
    1. ببخشید میخواستم بدونم بعد اینک قارچ و خامه را اضافه کردم با سوپ چقدر بپزه؟؟

      پاسخ
  184. سلام
    من سوپ جو درست کردم
    موادش ته نشین شد و انگار از آب سوپ جدا بود علت جدا شدن مواد سوپ (جو+سینه مرغ+هویج+قارچ+رب) از آب سوپ چی هست؟

    پاسخ
    1. باید بیشتر روی اجاق بماند تا به اصطلاح جا بیفته.

      پاسخ
  185. سلام چقدر زمان لازم داره برای پختش؟

    پاسخ
  186. خوب بود عالی

    پاسخ
  187. واقعا ازتون ممنووووووونم خیلی عاااالی بود دستوراتون همش و خوندم و میخوام بپزمش واسه فردا اما میخواستم ببینم دستوری که نوشتین واسه 5 نفر کافیه؟

    پاسخ
  188. من این سوپ رو خیلی دوست دارم تشکر میکنم از سوپ خوشمزتون. اما سس مایونز وپنیر پیتزا بسیار برای سلامتی مضر است .لطفا چیزهایی که برای سلامتی مفید مد نظر بگیرید .ازلطف شما ممنون

    پاسخ
  189. خیلی. تعریف میشه از این سوپ

    پاسخ
  190. منم پختم خیلی خوشمزه بود البته با شیر وخامه طبیعی

    پاسخ
  191. سلام اگ جو رو نم نکنیم چی میشه؟؟؟

    پاسخ
  192. هیچوقت هویج را که همراه مرغ پخته میشه ، نخورید . پر از هورمون هست . یا جدا بپزید یا موقع سرو دوربریزید.

    پاسخ
  193. سلام واقعأ سوپ محشری البته من ترجیح میدم داخل سوپ پنیر پیتزا هم بریزم.

    پاسخ
  194. درست میکنم خدا کنه مزشخوب باشه

    پاسخ
  195. سلام
    من برای اولین بار سوپ جو رو با دستور شما رو برای مهمونیم درست کردم
    فقط اضافه تر ذرت ریختم عااااللللییییی شد
    ممنون ار رسپی خوبتون

    پاسخ
  196. سلام
    من برای اولین بار این سوپ رو با دستور شما درست کرد عالی شد
    فقط تغییراتی دادم ذرت اضافه کردم
    قارچ بیشتر و هویج رو مستقیم به سوپ اضافه کردم و خامه نریختم
    سپاس از رسپی خوبتون

    پاسخ
  197. سلام. من تازه با سایتتون اشنا شدم. خواستم بدونم جایی که نوشتید بلغور و هویج و مرغ رو باهم بپزیم ، باید چقدر اب روی مواد ریخته بشه که بعد از یک تا دو ساعت بپزه؟؟؟؟

    پاسخ
  198. گیج شدم

    پاسخ
  199. من این سوپ رو درست کردم خیلی خوشمزه شد ولی کره روی سوپ کاملا مشخصه و ظاهر خوبی نداره چی کار باید کرد که کره معلوم نشه

    پاسخ
  200. منم الان درست کردم به جای شیر سس مایونز زدم با یه قالب کره خیلی خوب شد

    پاسخ
  201. سلام.با قارچ سرخ کن.درضمن من سوپ شیر را با بلغور گندم درست میکنم اونم عالی میشه

    پاسخ
  202. سلام اگه شیر سوپمون ببره دیگه قابل استفاده نیست؟

    پاسخ
  203. من هنو درست نکردم میخوام امشب درست کنم خدا کنه خوشمزه بشه ممنون از راهنمایهاتون

    پاسخ
  204. درست میکنم حتما.ممنون

    پاسخ
  205. سلام میشه به جای مرغ از گوشت گوسفندی استفاده کرد؟؟به نظرتون خوب میشه ؟؟همسرم مرغ نمیخوره

    پاسخ
  206. سلام ممنون از توضیحاتتون

    پاسخ
  207. سلام. من سوپ شیر رو همین مدلی درست میکنم ولی اضافه بر اینها یه سس سفید هم درست میکنم که واقعا سوپم خوشمزه میشه و توی مهمانی ها همه خوششون میاد و در آخر که میخوام سوپ رو برای سرو ببرم خامه رو اضاف میکنم،به اندازه نصف پاکت. . . دست مادرشوهر عزیزم درد نکنه که این سوپ خوشمزه رو یادم داد.

    پاسخ
  208. اگه از شیر باز به جای شیر پاستوریزه استفاده بشه دیگه احتیاج به سس و کره هم نداره.شیر پاستوریزه ها آب خالین.سعی کنیم مواد طبیعی مصرف کنیم

    پاسخ
  209. سلام دستور کامل این سوم را لطفا توضیح دهید با تشکر

    پاسخ
  210. ایا میتوان این سوپ یک روز در یخچال نگهداری کرد یا خراب میشود؟؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.