سوپ شلغم و لبو

موارد اولیه

  • لبو 3عدد
  • شلغم 3 عدد
  • آب 4 لیوان
  • سیر 2حبه
  • پیاز 2عدد کوچک
  • شکر، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه

دستور پخت

  1. ابتدا شلغم، لبو و پیاز ها را ریز خرد کرده
  2. با مقداری روغن پیاز و سیر ها را تفت می دهیم و شلغم را اضافه می کنیم،
  3. نمک و فلفل را اضافه کرده و لبو ها و آب را اضافه می کنیم و می گذاریم 50 دقیقه بپزد
  4. شکر را اضافه کرده و چاشنی ها را اندازه می کنیم
  5. در آخر سوپ را داخل مخلوط کن ریخته تا صاف و یک دست شود
  6. اگر غلظت سوپ مناسب نیست، یک قاشق غذا خوری آرد ذرت به آن اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا یکدست شود
  7. سوپ را با مقداری خامه یا ماست چکیده سرو کنید.

تصور بوی نا مطبوع شلغم را از خود دور کنید این سوپ طعم و عطر متفاوتی دارد حتی می توانید مقدار کمی رزماری، یا زیره و حتی مقداری سیب زمینی هم به این سوپ اضافه کنید و از آن لذت ببرید .

سوپ ها غذاهای بسیار سالم و مقوی هستند مخصوصا این سوپ که حاوی مقدار قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیک است در فصول سرد قرار دادن سوپ در برنامه غذایی به حفظ سلامتی شما بسیار کمک خواهد کرد.سوپ ها غذاهای بسیار سالم و مقوی هستند مخصوصا این سوپ که حاوی مقدار قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیک است در فصول سرد قرار دادن سوپ در برنامه غذایی به حفظ سلامتی شما بسیار کمک خواهد کرد

2 نظر برای سوپ شلغم و لبو

  1. تمش ایا تنده یا تلخ

    پاسخ
    1. نه تنده نه تلخ.

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.