سوپ شلغم و لبو
موارد اولیه
- لبو 3عدد
- شلغم 3 عدد
- آب 4 لیوان
- سیر 2حبه
- پیاز 2عدد کوچک
- شکر، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه
دستور پخت
- ابتدا شلغم، لبو و پیاز ها را ریز خرد کرده
- با مقداری روغن پیاز و سیر ها را تفت می دهیم و شلغم را اضافه می کنیم،
- نمک و فلفل را اضافه کرده و لبو ها و آب را اضافه می کنیم و می گذاریم 50 دقیقه بپزد
- شکر را اضافه کرده و چاشنی ها را اندازه می کنیم
- در آخر سوپ را داخل مخلوط کن ریخته تا صاف و یک دست شود
- اگر غلظت سوپ مناسب نیست، یک قاشق غذا خوری آرد ذرت به آن اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا یکدست شود
- سوپ را با مقداری خامه یا ماست چکیده سرو کنید.
تصور بوی نا مطبوع شلغم را از خود دور کنید این سوپ طعم و عطر متفاوتی دارد حتی می توانید مقدار کمی رزماری، یا زیره و حتی مقداری سیب زمینی هم به این سوپ اضافه کنید و از آن لذت ببرید .
تمش ایا تنده یا تلخ
نه تنده نه تلخ.