سوپ ذرت
موارد اولیه
- ذرت=٣ پیمانه
- جعفری خرد شده =۲پیمانه
- کرفس خرد شده=۲ پیمانه
- پیاز متوسط خرد شده=۱عدد
- شیر=۲ پیمانه
- خامه=۱ پیمانه
- آرد=٣ قاشق غذا خوری
- فلفل و نمک=به مقدار کافی
دستور پخت
- ابتدا ذرت را به همراه کرفس ، جعفری ، پیاز و آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشته به مدت یک ساعت بپزد
- سپس در آبکش ریخته ، آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و مواد پخته شده را به آن اضافه کنید.
- مابقی شیر را با خامه ترشی مخلوط کرده به مواد افزوده روی حرارت قرار داده تا بجوشد
- وقتی که تمام مواد خوب پخته شد و جا افتاد در ظرف مناسبی ریخته با مقداری جعفری خرد شده تزئین و میل نمائید
سلام لطفا مواد غذایی که عمومیت ندارند را تشریح بفرمائید؟
مثال : خامه ترش
500 گرم خامه + 250 گرم ماست ترش یا دوغ ترش(بدون طعم) را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا به دمای 40 درجه برسد سپس از روی حرارت برداشته و در محیط بیرون از یخچال به مدت 8 ساعت نگداری می کنیم و بعد در درون یخچال می گذاریم تا سرد شود و بعد قابل استفاده است .
الان دارم درست می کنم، خوردیم خبرشو میدم :)
یه سوال…؟
اینجا نوشته شده بعد پختن مواد اولیه،اونها رو در آبکش بریزیم!! یعنی آبی که مواد رو تو اون پختیمو دور بریزیم؟!!
بله اون آب را خالی کنید و در ظرفتون شیر بریزید و ادامه فرآیند رو با شیر ادامه بدید.
سلام پیازهارو سرخم کنیم؟از خامه ی معمولی استفاده کنیم ایرادی نداره؟