سوپ ذرت

موارد اولیه

  • ذرت=٣ پیمانه
  • جعفری خرد شده =۲پیمانه
  • کرفس خرد شده=۲ پیمانه
  • پیاز متوسط خرد شده=۱عدد
  • شیر=۲ پیمانه
  • خامه=۱ پیمانه
  • آرد=٣ قاشق غذا خوری
  • فلفل و نمک=به مقدار کافی

دستور پخت

  1. ابتدا ذرت را به همراه کرفس ، جعفری ، پیاز و آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشته به مدت یک ساعت بپزد
  2. سپس در آبکش ریخته ، آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و مواد پخته شده را به آن اضافه کنید.
  3. مابقی شیر را با خامه ترشی مخلوط کرده به مواد افزوده روی حرارت قرار داده تا بجوشد
  4. وقتی که تمام مواد خوب پخته شد و جا افتاد در ظرف مناسبی ریخته با مقداری جعفری خرد شده تزئین و میل نمائید

6 نظر برای سوپ ذرت

  1. سلام لطفا مواد غذایی که عمومیت ندارند را تشریح بفرمائید؟
    مثال : خامه ترش

    پاسخ
    1. 500 گرم خامه + 250 گرم ماست ترش یا دوغ ترش(بدون طعم) را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا به دمای 40 درجه برسد سپس از روی حرارت برداشته و در محیط بیرون از یخچال به مدت 8 ساعت نگداری می کنیم و بعد در درون یخچال می گذاریم تا سرد شود و بعد قابل استفاده است .

      پاسخ
  2. الان دارم درست می کنم، خوردیم خبرشو میدم :)

    پاسخ
  3. یه سوال…؟
    اینجا نوشته شده بعد پختن مواد اولیه،اونها رو در آبکش بریزیم!! یعنی آبی که مواد رو تو اون پختیمو دور بریزیم؟!!

    پاسخ
    1. بله اون آب را خالی کنید و در ظرفتون شیر بریزید و ادامه فرآیند رو با شیر ادامه بدید.

      پاسخ
  4. سلام پیازهارو سرخم کنیم؟از خامه ی معمولی استفاده کنیم ایرادی نداره؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.