سالاد اندونزی

موارد اولیه

  • سیب زمینی 500گرم
  • گوجه فرنگی 2عدد متوسط
  • نخود فرنگی پخته 200 گرم
  • كالباس 300 گرم
  • خیار شور 300 گرم
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • گل کلم پخته شده 300 گرم
  • هویج پخته شده 200 گرم

دستور پخت

  1. گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد كنید..سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.

lمنبع:namnak.com

6 نظر برای سالاد اندونزی

  1. عالیه یه غذای جدیدومقوی.مطمئنم بچه ها دوسش دارن

    پاسخ
  2. من کالباس دوست ندارم اگربه جای آن از سینه مرغ استفاده کنم طعمش بد نمی شود؟

    پاسخ
  3. من یه طور دیگه درست میکنم با برگ کلم و کالباس و ذرت و فلفل دلمه ای قارچ و هویج گوجه فرنگی
    همه مواد رو رشته رشته می کنم بعد یک ساعت تو 1 قاشق غذا خوری سرکه و شکرو زنجبیل میخوابونم نزذیک سرو هم سس مایونز میزنم خیلی طرفدار داره امتحان کنید.

    پاسخ
  4. اگر ممکنه طرز تهیه سالاد ماکارونی هم بذارید

    پاسخ
  5. خیلی خوشمزس

    پاسخ
  6. اوووف خیلی خوشمزه دوس دارم

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.