سالاد اندونزی
موارد اولیه
- سیب زمینی 500گرم
- گوجه فرنگی 2عدد متوسط
- نخود فرنگی پخته 200 گرم
- كالباس 300 گرم
- خیار شور 300 گرم
- سس مایونز به مقدار لازم
- گل کلم پخته شده 300 گرم
- هویج پخته شده 200 گرم
دستور پخت
- گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد كنید..سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.
lمنبع:namnak.com
عالیه یه غذای جدیدومقوی.مطمئنم بچه ها دوسش دارن
من کالباس دوست ندارم اگربه جای آن از سینه مرغ استفاده کنم طعمش بد نمی شود؟
من یه طور دیگه درست میکنم با برگ کلم و کالباس و ذرت و فلفل دلمه ای قارچ و هویج گوجه فرنگی
همه مواد رو رشته رشته می کنم بعد یک ساعت تو 1 قاشق غذا خوری سرکه و شکرو زنجبیل میخوابونم نزذیک سرو هم سس مایونز میزنم خیلی طرفدار داره امتحان کنید.
اگر ممکنه طرز تهیه سالاد ماکارونی هم بذارید
خیلی خوشمزس
اوووف خیلی خوشمزه دوس دارم