رولت مرغ با ژامبون و اسفناج
موارد اولیه
- سينهمرغ يك عدد
- نمك و فلفل نيمكوب به ميزان لازم
- ژامبون دو ورق
- اسفناج بخار پز يك پيمانه
- فلفل دلمهاي قرمز نصف عدد
- پنير كمببر 50 گرم
- كره 75 گرم
- زرده تخممرغ يك عدد
- آبليمو دو قاشق سوپخوري
دستور پخت
- استخوانهاي سينهمرغ را در آورده و بين دو نايلون با بيفتكوب ميكوبيم تا مثل مستطيل باز شده و نازك شود،
- سپس دو طرف آن را نمك و فلفل پاشيده، يك طرف گوشت (از قسمت طول) اسفناج، تكههاي پنير، ژامبون، فلفل دلمهاي و نيمي از كره را چيده، سپس به كمك نايلون مرغ را رول ميكنيم.
- فر را با حرارت 180 سانتيگراد درجه روشن ميكنيم و در تابهاي كه گنجايش رولت را داشته باشد آب جوش ريخته و در فر قرار ميدهيم.
- روي فويل را چرب نموده و رولت را روي آن قرار داده، رول كرده و دو طرف آن را خوب محكم ميكنيم،
- سپس رولت را در تابه آبجوش قرار داده و به مدت يك ساعت در فر ميپزيم.
- پس از پخت، رولت را باز كرده در سيني فرچرب شده قرار ميدهيم.
- در كاسهاي زرده تخممرغ، باقي كره آب شده و آبليمو را مخلوط كرده و روي رولت با برس ميماليم مجددا رولت را به مدت 20 دقيقه در فر قرار ميدهيم تا روي آن طلايي شود.
منبع:gerve.blogfa.com
غذای خوبیه مرسسسسسسسسسسسسی
سلام، میشه بگید این پنیر رو از کجا باید تهیه کنیم؟
خیلی از رولت مرغ خوشم اومد .مرسی
غذای خوبیه .میشه بجای اسفناج از سبزی دیگه استفاده کنیم