دنده کباب

موارد اولیه

  • دنده ي گوسفندي: يک کيلوگرم
  • پياز: 2 عدد ، ريز خرد شده
  • سير: يک حبه ، پوست کنده
  • فلفل سياه: يک دوم قاشق چايخوري
  • سماق: يک و نيم قاشق چايخوري
  • رب گوجه فرنگي: نصف قاشق سوپخوري
  • روغن زيتون: 3 قاشق سوپخوري

دستور پخت

  1. دنده گوسفندي را در ابعاد 10*15 سانتي متر خرد کنيد. چربي هاي اضافه آن را بگيريد.
  2. پياز را در کاسه گودي بريزيد . سير را له کنيد و با فلفل سياه ، نيمي از سماق ، رب گوجه فرنگي و روغن زيتون و مقدار کمی نمک را به پياز اضافه کرده ، مخلوط کنيد .
  3. سپس گوشت را در کاسه بريزيد و با دست کاملا مخلوط کنيد تا تمام قسمتهاي گوشت به اين مايع آغشته شود. مايع را به مدت 12 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت نرم و مزه دار شود .
  4. کباب را به سيخ بکشيد و روي کباب پز با حرارت ملايم کباب کنيد تا رنگ آن قرمز قهوه اي شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچين آن سرو کنيد. در آخر باقي مانده سماق را روي آن بپاشيد.

منبع:ashpazonline.com

5 نظر برای دنده کباب

  1. خوشمزه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. آره،این غذا کرمانشاهیه،خیلی خوشمزس،من که عاشقشم

      پاسخ
  2. عالیه

    پاسخ
  3. یه کرمانشاهه و یه دنده کباب دیگه
    کرمانشاهی ها خوش خوراکند دیگه
    حتما 1 بار خوردنشو از دست ندید

    پاسخ
    1. آره

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.