دنده کباب
موارد اولیه
- دنده ي گوسفندي: يک کيلوگرم
- پياز: 2 عدد ، ريز خرد شده
- سير: يک حبه ، پوست کنده
- فلفل سياه: يک دوم قاشق چايخوري
- سماق: يک و نيم قاشق چايخوري
- رب گوجه فرنگي: نصف قاشق سوپخوري
- روغن زيتون: 3 قاشق سوپخوري
دستور پخت
- دنده گوسفندي را در ابعاد 10*15 سانتي متر خرد کنيد. چربي هاي اضافه آن را بگيريد.
- پياز را در کاسه گودي بريزيد . سير را له کنيد و با فلفل سياه ، نيمي از سماق ، رب گوجه فرنگي و روغن زيتون و مقدار کمی نمک را به پياز اضافه کرده ، مخلوط کنيد .
- سپس گوشت را در کاسه بريزيد و با دست کاملا مخلوط کنيد تا تمام قسمتهاي گوشت به اين مايع آغشته شود. مايع را به مدت 12 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت نرم و مزه دار شود .
- کباب را به سيخ بکشيد و روي کباب پز با حرارت ملايم کباب کنيد تا رنگ آن قرمز قهوه اي شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچين آن سرو کنيد. در آخر باقي مانده سماق را روي آن بپاشيد.
منبع:ashpazonline.com
خوشمزه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره،این غذا کرمانشاهیه،خیلی خوشمزس،من که عاشقشم
عالیه
یه کرمانشاهه و یه دنده کباب دیگه
کرمانشاهی ها خوش خوراکند دیگه
حتما 1 بار خوردنشو از دست ندید
آره