دلمه کلم

موارد اولیه

  • گوجه پوست کنده 2عدد
  • برنج پخته شده 100 گرم
  • آب 1 لیوان
  • گوشت گوساله ریز خرد شده یا چرخ کرده 100 گرم
  • سیر 1حبه
  • پیاز 1عدد کوچک
  • جعفری و گشنیز 15 ساقه
  • برگ کلم 10 برگ بزرگ
  • پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

دستور پخت

  1. ابتدا گوجه پخته و له شده را با مقداری روغن کمی تفت می دهیم، سیر خرد شده را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت می دهیم
  2. پودر سیر ، آویشن ، را اضافه می کنیم و می گذاریم 10 دقیقه با حرارت کم بپزد
  3. در یک قابلمه آب جوش ، برگ‌های کلم را کمی پخته تا نرم شوند و با آب سرد آبکش می کنیم .
  4. در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را کمی تفت می دهیم ، گوشت را با مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم،
  5. گشنیز و جعفری خرد شده و نصف مخلوط گوجه ها را همراه برگ های جعفری و گشنیز خرد شده داخل تابه اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بپزد
  6. حال به سادگی مواد و برنج را داخل برگ های نرم کلم پیچیده و آنها را داخل یک تابه کنار هم می چینیم و مابقی مخلوط گوجه فرنگی را روی آن می ریزیم
  7. در پایان می گذاریم 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم و با در بسته بپزد ، می توانید دلمه ها را داخل ظرف نشکن در فر 180 درجه و در طبقه بالا فر بمدت 40 دقیقه بگذارید تا بخوبی پخته شود.

نکته: می توانید مواد داخل دلمه را با مقداری قارچ، سینه مرغ، سس باربیکیو و کمی پیاز و سیر تغییر دهید و طعم های دیگر را نیز امتحان

کنید.

نکته:این غذای ساده و سالم را می توانید از قبل آماده کنید و در وعده نهار،شام و یا مهمانی ها از آن استفاده کنید مواد غذایی ساده و بافت نرم و طعم خوب آن در کنار میزان کالری مناسب غذا سبب می شود تا اکثر افراد این غذا را دوست داشته باشند و بتوانند از آن استفاده کنند.

12 نظر برای دلمه کلم

  1. سلام
    ممنونم سایت خوبی دارید
    لطفا طرز پخت مدلهای دیگه ای از رشته پلو رو هم تهیه کنید.

    پاسخ
  2. سلام دستورشو تازه برداشتم ولی باید خوشمزه باشه.
    درست کردم نظرمو میگم

    پاسخ
  3. عالی بود اما من پیچیدنشو بلد نیستم

    پاسخ
  4. salam berenje kojash bod

    پاسخ
  5. نحوه ی پیچیدن کلم واینکه چیکار کنیم تا کلم باز نشه رو توضیح بدید لطفأ

    پاسخ
    1. سلام من وقتی برگ رو میبزم برگها موقع پیچیدن پاره میشه لصفا راهنماییم کنیید که چگونه برگها رو بپزم .

      پاسخ
  6. دروغه اصلا هم خوشمزه نیست من درست کردم فقط موادش قابل خوردن بود که وقتی گذاشتم لای کلم پخته خیلی بد مزه شد داشتم بالا می اوردم فقط مواد حروم کردنه درستش نکنید اه اه چیه یی !

    پاسخ
    1. دوست عزیز
      غذاها و طعم ها چیزهای سلیقه ایه و اینکه به خاطر طعم یک غذایی که با سلیقه ی ما جور نیست صحیح نیست به دیگر دوستان تهمت دروغ بودن بزنیم!

      پاسخ
  7. من هر وقت این دلمه رو درست میکنم سر پیچیدنش داستان دارم
    اون قسمت سفت کلم نمیزاره دلمه پیچیده بشه
    اگه اکن قسمت رو هم جدا کنم دیگه برگ انقدر کوچیک میشه که مواد از داخلش میریزه
    وگرنه اون چندتایی که به زور درست میکنم خیلی خوشمزه است

    پاسخ
  8. عالی

    پاسخ
  9. امروز ظهردرست کردم خییییلی خوشمزه شد. از سایت خوبتون ممنون .واقعا عالیه

    پاسخ
  10. عالیه من همیشه برای مهمانیام درست میکنم همه لذت میبرن.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دادن به خدیجه لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.