دلمه ماکارانی
موارد اولیه
- ماکارونی شكلی= 3 فنجان
- لپه پخته= 2 فنجان
- سبزی دلمه ساطوری شده = 500 گرم
- گوشت چرخ كرده= 300 گرم
- سركه در صورت تمایل= به مقدار کافی
- زعفران دم شده = به مقدار کافی
- شكر در صور تمایل= به مقدار کافی
- نمك و فلفل كمی= به مقدار کافی
- ادویه كمی= به مقدار کافی
- روغن مایع =1 فنجان
- برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجهفرنگی= به مقدار کافی
- پیاز نگینی شده =2 عدد
دستور پخت
- گوشت چرخ كرده را با پیاز و روغن یك تفت بدهید و نمك و فلفل و ادویه بپاشید.
- ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با كمی نمك و روغن بپزید و بگذارید تا كاملاً مغز پخت شود سپس آبكش كنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد.
- یك ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط كنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شكر یا سركه یا هر دو را به یك میزان بریزید)
- مواد آماده شدهی دلمه را میتوانید درون هر كدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجهفرنگی، كاهو یا كلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده كنید. با این تفاوت که در برگ مو با سس آب روغن و چاشنی مورد نظرتان پخت نمائید. ولی در سایر دلمهها میتوانید با سس آب و رب گوجهفرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، كاری) پخت نمائید.
- دلمه را با حرارت كم و به صورت دم پخت نمائید و هیچكدام از موارد یاد شده برای پر كردن را با هم طبخ ننمائید.
- برای تهیه چاشنی شیرین شكر را دو برابر سركه و برای چاشنی ترش سركه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمهها بریزید تا دلمهها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود میگیرد، برای نرم و لطیف شدن دلمه كمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.
منبع:www.ashpazonline.com
عالی است
عکس و مطلب تناسب ندارد .
این انکار توی لازانیا بیجیده شده
عکسش به نظر بد مزه است