دلمه ماکارانی

موارد اولیه

  • ماکارونی شكلی= 3 فنجان
  • لپه پخته= 2 فنجان
  • سبزی دلمه ساطوری شده = 500 گرم
  • گوشت چرخ كرده= 300 گرم
  • سركه در صورت تمایل= به مقدار کافی
  • زعفران دم شده = به مقدار کافی
  • شكر در صور تمایل= به مقدار کافی
  • نمك و فلفل كمی= به مقدار کافی
  • ادویه كمی= به مقدار کافی
  • روغن مایع =1 فنجان
  • برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی= به مقدار کافی
  • پیاز نگینی شده =2 عدد

دستور پخت

  1. گوشت چرخ كرده را با پیاز و روغن یك تفت بدهید و نمك و فلفل و ادویه بپاشید.
  2. ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با كمی نمك و روغن بپزید و بگذارید تا كاملاً مغز پخت شود سپس آبكش كنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد.
  3. یك ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط كنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شكر یا سركه یا هر دو را به یك میزان بریزید)
  4. مواد آماده شده‌ی دلمه را می‌توانید درون هر كدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، كاهو یا كلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده كنید. با این تفاوت که در برگ مو با سس آب روغن و چاشنی مورد نظرتان پخت نمائید. ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، كاری) پخت نمائید.
  5. دلمه را با حرارت كم و به صورت دم پخت نمائید و هیچكدام از موارد یاد شده برای پر كردن را با هم طبخ ننمائید.
  6. برای تهیه چاشنی شیرین شكر را دو برابر سركه و برای چاشنی ترش سركه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد، برای نرم و لطیف شدن دلمه كمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.

منبع:www.ashpazonline.com

4 نظر برای دلمه ماکارانی

  1. عالی است

    پاسخ
  2. عکس و مطلب تناسب ندارد .

    پاسخ
  3. این انکار توی لازانیا بیجیده شده

    پاسخ
  4. عکسش به نظر بد مزه است

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.