خورش گوجه سبز
موارد اولیه
- گوشت ماهيچه نيم کيلوگرم
- نعنا و جعفری يک کيلوگرم
- گوجهسبز يک کيلوگرم
- پياز داغ سه قاشق سوپخوری
- روغن 150 گرم
- زردچوبه، نمک و فلفل به ميزان لازم
دستور پخت
- گوشت را ريز خرد کرده، با پياز داغ تفت میدهيم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار ليوان آب میگذاريم بپزد.
- سبزي خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میريزيم و بر روي حرارت ملايم میگذاريم تا خورش جا بيفتد.
- قبل از اينکه خورش را از روی حرارت برداريم گوجهسبزها را شسته و به خورش اضافه میکنيم تا بپزد.
- اين خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهيه میشود.
نکته: برای لعابدار شدن خورش میتوان از آرد استفاده کرد.
نکته: پیش از آنکه از پخته شدن گوشت بهصورت کامل مطمئن شوید، گوجهها را به غذا اضافه نکنید زیرا گوجهسبز در اثر جوشیدن زیاد له میشود.
نکته: اگر گوجهسبزی که خریدهاید از نوع خیلی ترش بوده یا اینکه شما تمایل بیشتری به طعم ترش و شیرین یا همان ملس دارید، یک یا 2قاشق چایخوری شکر نیز به خورش اضافه کنید.
نکته: برای خوش رنگ کردن نیز میتوانید از رب استفاده کنید!
چطوری میشه گوجه سبز رو برای فصل های دیگه نگه داشت
یکی از این روشها فریزکردن گوجهسبز و نگهداری از آن به صورت یخزده است. البته در این صورت باید گوجه سبز را دیرتر به خورش اضافه کنید. چون پس از یخزدن زودتر میپزد و ممکن است له شود.
روش دیگر برای نگهداری از گوجهسبز برای مدت طولانی قراردادن آن در آبنمک است. گوجهسبزهایی که به این صورت نگهداری میشوند مقداری نمک جذب میکنند، بنابراین باید نمک کمتری به خورش بزنید و یا مقدار نمک را در آخر طبخ اندازه کنید.
گوجه سبز را کی باید به خورش اضافه کنیم
قبل از برداشتن خورش از روی حرارت…
به به دستتون طلا امشب برای شام درستش کردم عالی شده بود همه راضی بودن
چه خوب. کاش ازش عکس میانداختید و برای ما ارسال می کردید تا با نام خودتان در سایت نمایشش بدهیم.
ممنون خوشم اومد
واقعا دستوراتون کاربردیه منم درست کردم خیلی خوشمزه بود جاتون خالی
من این خورشو بامرغ وسیر وگشنیزونعنا کمی هم جعفری و گوجه سبزدرست میکنم بسیار خوشمزه میشه
عالیه من امشب میخوام درست کنم امیدوارم خوب بشه