خورش چغاله بادام

موارد اولیه

  • گوشت خورشتی 400 گرم
  • پیاز خورد و سرخ شده 1 عدد متوسط
  • چغاله بادام 200 گرم
  • نعنا و جعفری خورد شده 300گرم
  • نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم
  • آب 4 لیوان

دستور پخت

  1. ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.

چند نکته

1می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.

3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

منبع:www.beytoote.com

2 نظر برای خورش چغاله بادام

  1. عاشق این خورشتم خیلی خوشمزست

    پاسخ
  2. عالیه این خورشت

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.